Til alle medlemmer i Motor Sport Sønderjylland

Lige nu føles det som om, der er rigtig lang tid til at vi igen skal mødes på de danske motorsportsbaner, men som tidligere år går tiden alligevel relativ hurtig og inden vi ser os om er vi igen i gang med den sport, vi holder så meget af.

 

Når et år er ved at være slut, har man nok en tilbøjelighed til at tænke tilbage på, hvad der er sket i den sæson, som nu er slut og man synes, der er utrolig lang tid til, at vi atter er i gang ude i landet, det er både i street-race, rally, bane, drifting, carbuster, gokart og Fart med Fornuft.

 

Her i vintermånederne sker der en masse planlægning, og selvom alle ikke er involveret i det, er det naturligvis spændende for alle, hvad vi finder på, vi skal lave i 2023.

 

Og mon ikke vi allerede nu kan glæde os meget til 2023-sæsonen, hvor klubben har 20 års jubilæum, da vi blev stiftet af 5 ældre klubber, der gik sammen i 1, da der pludselig stod en asfaltbane i Padborg. Så mon ikke det skal fejres på en eller anden måde i 2023.

 

I bestyrelsen forsøger vi at gøre så meget vi kan for at alle skal føle sig som en del af fællesskabet, og man bliver rigtig glad, når der er medlemmer, som f.eks. kører rally, der melder ud, at de gerne lige vil give en hånd med i banesporten, når vi står og mangler nogle hænder.

 

Derfor er det også så vigtigt, at vi igen gør vores familier og omgangskreds opmærksom på, hvor sjovt ( og engang imellem meget travlt) vi har det i sporten – men også at vi samtidig har et godt team-fællesskab, hvor vi alle gør en stor indsats for at alle kan få udleveret deres motorsportsdrøm. Men som altid kan vi i den grad godt bruge flere folk. Så lad det lyde i jeres vennekreds, at de har en kæmpe-mulighed for at komme med i et godt kammeratskab og også kan lære en masse om motorsport, hvis de melder sig som officials eller også begynder at køre en eller anden del af vores sport. Og husk også at fortælle dem, at har de lyst til at dygtiggøre sig indenfor en del af sporten, er der mulighed for at komme på diverse kurser, som klubben betaler. Måske er det også muligt at få tidligere officials med, nu hvor de har holdt et ”sabbat” år fra sporten. De skal rigtig gerne med igen. Vi ved jo at de sikkert savner os og bare lige skal have et lille skub i den rigtige retning.

 

Og for at komme tilbage til at vi nok alle sammen synes, der er lang tid til sæsonstart, så bare rolig. Tiden løber hurtigt og inden vi ser os om er vi atter i fuld gang med at afvikle de forskellige løb, som vi har meldt ud at vi deltager i fra klubben.

Jeg vil slutte mit indlæg her med at ønske jer alle med familier en rigtig

                            

På bestyrelsens vegne:  mange hilsner fra Karin