Gøsta Bøie-pokalen

Da der i november blev afholdt årets Repræsentantskabsmøde, skulle der, vanen tro, uddeles diverse udmærkelser og stor var vores overraskelse, da vi i Motor Sport Sønderjylland modtog

 

                                        Gøsta Bøie-pokalen.

 

Og Lene fra dragracingudvalget havde følgende ord som begrundelse for, at det var netop MSS, der i år modtog denne smukke vandrepokal:

 

     ” Siden 2010 er Gøsta Bøie-pokalen blevet uddelt til DASU-medlemmer, som har udført og stadig udfører en ekstraordinær indsats for dragracingsporten, men i år var det første gang, at hædersbevisningen ikke gik til en person, men til en klub.

 

Det blev Motor Sport Sønderjylland.

 

    ”Det er ekstra vigtigt at kigge hele vejen rundt i vores sport for at finde på anderledes tiltrækkende måder at lave arrangementer på, og det er lige netop hvad årets modtager har formået,” sagde Lene Jensen fra dragracingudvalget i sin motivering.

 

    ”Årets modtager har været helt tilbage til den spæde dragracing start for at blive inspireret til det, som i nutid kaldes vintage dragracing, altså dragracing for køretøjer fra primært før 1947, som afvikles på enten fast eller løst underlag.”

”Foreningen har efterhånden arrangeret disse arrangementer igennem en hel del år, og for hvert år bliver det bare større og større og trækker deltagere og publikum fra hele Europa til deres spændende Rømø Motor Festival. Foreningen arrangerer også streetracing, som de implementerer i det mangeårige og populære Danmarks Hurtigste Bil-arrangement.”

 

 

 

Så fra bestyrelsen i MSS skal allerførst lyde en tak til dragracingudvalget for at kigge ud i hele landet og for at de kan se, at der er andre sjove løb, der kan lade sig gøre med en ekstra indsats.

 

Men der skal også lyde en stor tak til ”Rømø-gruppen” der hvert år siden, vi var med til at starte dette arrangement, ihærdigt lægger rigtig mange kræfter i for at afvikle et løb på stranden på Rømø. Det har vist sig, at deres ide kunne holde og vi er stolte af i MSS´s bestyrelse over, at vi troede på og gik med på ideen,  for hvert år stiger antallet af deltagere som tæller kørere fra hele verden – så det er stort.

Så kæmpe tak til jer.

 

Også en stor tak til de officials, der laver 201 meter, specielt til vores årlige DHB, der køres på Padborg Park. Også her er der tale om en stor indsats for at få hele arrangementet gennemført så professionelt som muligt.

 

Pokalen er som skrevet tidligere en vandrepokal – men klubben har samtidig fået en flot figur, der må beholdes som et minde om det år, vi modtog Gøsta Bøje-pokalen og lad det samtidig være et vink om, at det altid kan betale sig at prøve noget nyt.

 

Det bliver spændende at se, hvad der ellers kan findes på af anderledes afvikling af dele af vores sport.

 

Og endnu engang – tak for de flotte ord og overdragelsen af vandrepokalen og sidst men ikke mindst TAK til de officials, der også her er med til at gøre en forskel i klubben.

 

Mange hilsner fra Karin