Kære alle baneofficials

Lige nu sidder vi alle og kan se det smukt pyntede snelandskab udenfor vinduerne, men heldigvis er det såmænd ikke så lang tid til, at vi igen skal køre løb på Padborg Park.  Også selvom tiden til vi skal køre føles meget l a n g.

I sidder måske her i juledagene og har lidt tid tilovers, og så syntes jeg det kunne være godt at sende jer de datoer, hvor vi skal køre race på Padborg Park i 2023.

Så her kommer datoerne, så I allerede nu kan få sat x i kalenderen ud for de weekender, hvor vi kører.

Så undgår I også at lægge nogen familiedage i de weekender.

 

Her kommer datoerne for de weekender, vi kører:

Åbningsløb                                   29.-30 april   2023

Historisk weekend                    24.-25. juni   2023

Night Race                                    15.-16. sept. 2023    (BEMÆRK: vi kører fredag og lørdag)

PP Finale                                        7.- 8.  okt.     2023

 

Og vi kører også igen DHB, og det bliver i weekenden   27.-28. maj 2023 (i forbindelse med pinsen)

Jeg vil også gerne her sende jer en invitation fra Youngtimerne, der afholder en testdag på Padborg Park d. 1.april 2023. Her vil de meget gerne have nogen af vore officials med, så kørere og officials kan lære hinanden lidt bedre at kende og hvor I, måske især flagfolkene, får en god lejlighed til at få en masse at vide om de biler, der køres i og måske også få en tur med en af de kørere, som sætter et passagersæde i bilen for at kunne køre en tur med dem, der er interesseret,

Der vil blive serveret morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe til alle, der har lyst til at være med.  Der kommer mere ud om arrangementet senere. Men I kan jo allerede nu overveje, om I har lyst til at være med.

 

I får naturligvis skemaer ud til afkrydsning og oplysninger, som jeg jo meget gerne vil have retur, så jeg ved, hvornår jeg kan regne med, at jeg har alle I gode folk på, så vi kan afvikle løbene korrekt, som vi gerne vil.

Det skema bliver sendt ud til jer i løbet af januar/februar og så bedes I naturligvis returnere det til mig, som I plejer.

De af jer, der allerede nu ved, at I gerne vil videre med forskellige licenser, hvortil der kræves kursus, må meget gerne skrive til mig, så jeg, når kalenderen for kurserne er klar fra DASU, kan få jer sat på listen, så I kommer på de kurser I ønsker. Klubben betaler naturligvis for de kurser, I gerne vil deltage på,

Der kommer på et tidspunkt en kalender ud fra dasu og den kan I finde under punktet Klubservice på DASU´s hjemmeside.

 

Og her tilsidst vil jeg meget gerne igen takke jer alle for en ganske strålende indsats her i 2022. Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer alle sammen igen i 2023. Vi kan ikke undvære en eneste af jer og skulle I høre om en og anden, der godt kunne tænke sig at være med i vores sport, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi mangler nye folk – og det kunne jo være rigtig dejligt hvis vi kunne skaffe nogle flere, der vil være med i sporten – især fordi både klubben og Padborg Park har 20 års jubilæum i 2023.

Vi er faktisk en del, der har været med fra starten i 2003 og vi må jo nok erkende, at vi også gerne vil have nogle yngre kolleger med i vores dejlige team på Padborg Park. Det behøver ikke at være nogen, der allerede har kendskab til motorsporten – det skal vi nok få lært dem – men det ville også være dejligt, hvis vi kunne få nogen kørere med, som også godt vil give en hånd med, når vi afvikler løbsweekender, hvor de ikke kører med.

Og det har vi været så heldige at have i år. Skønt, når der er andre sportsgrene, indenfor vores sport, der gerne giver en hånd med. Sådan vil vi jo gerne have det,

 

Jeg vil slutte min lange hilsen til jer alle med endnu engang at sige jer alle 1000 tak for en god og spændende 2022 sæson og samtidig ønske jer alle og jeres familier en

 

Mange hilsner fra Karin – jeg glæder mig til at se jer alle i 2023.