OK udvider samarbejdet omkring Legend Car Cuppen

Når Danmarks sjoveste racerklasse i det kommende år går ind i sin sjette sæson, bliver det med ny titelsponsor og dermed også nyt navn. Helt nyt er det dog ikke, for der er tale om en udbygning af det eksisterende samarbejde, Legend Car Cuppen har haft med OK, et af Danmarks førende energiselskaber, når klassen fra 2014 kommer til at hedde OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

”Hos OK vil vi gerne promovere, at vi er autoriseret distributør for Mobil smøremidler i Danmark, og her synes vi, at det er en oplagt mulighed at kommunikere denne sammenhæng mellem OK og Mobil 1 gennem Legend Car Cuppen,” fortæller Torben Didia Rasmussen, der er produktchef for smøremidler.

2013-Bane-Legend-07

Mobil 1 er i forvejen engageret i motorsporten verden over, blandt andet som sponsor for det McLaren Formel 1-team, som Kevin Magnussen skal køre for til næste år, og som sponsor for den internationale Porsche Mobil 1 Super Cup, som i år blev vundet af Nicki Thiim.

”Mobil 1 har et program, som omfatter olier til ethvert behov, hvad enten det er til den helt nye eller den ældre bil, men derudover har vi også specialolier i sortimentet,” fortæller Torben Didia Rasmussen. ”Det gælder således vores racerolie, som kan modstå den høje varme og de specielle udfordringer, som en racermotor udsættes for, og her vil vi levere 40 liter Mobil 1-racerolie til hver deltager i klassen.”

Men det er ikke det eneste område, hvor deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kommer til at nyde godt af det fortsatte samarbejde. Til hvert løb vil der være benzinchecks på 500, 300 og 200 kroner til de tre første, såvel i det generelle klassement som i Old Boys-klassen, ligesom OK står bag et Mobil 1 VIP-arrangement, hvor de tre bedste i næste års mesterskab skal være VIP-gæster ved et af 2015-sæsonens Formel 1 Grand Prixer.