Midsommerløbet afsluttede første halvår på Padborg Park

I den sidste weekend af juni afsluttede Padborg Park første halvår af racersæsonen, hvor programmet stod på en blanding af bilklasser og klassiske motorcykelklasser. Lørdag blev årets første banesportsmestre fundet, da Holmgaard Racing med en sejr i et fire timers løb samtidig sikrede sig titlen i A6-klassen i Danish Endurance Championship, og søndag blev der bl.a. kørt løb for de hurtige Renault F4 og Formel 5-klasser.

I Renault F4-klassen var det Daniel Lundgaard, Hedensted, og Frederik Vesti, Give, som satte tempoet. Daniel Lundgaard vandt de to første af weekendens tre løb med godt et sekunds forspring til Frederik Vesti, men i det tredje og sidste løb var det sidstnævnte, som startede fra pole position, kom bedst fra start og holdt førstepladsen. Gennem det meste af løbet blev Frederik Vesti presset hårdt af Daniel Lundgaard, og selv om han kortvarigt blev passeret, kunne Frederik Vesti slutte dagen med en sejr. I weekendens anden klasse for de rendyrkede racervogne – Formel 4 – formåede Casper T. Hansen, Roskilde, at tage alle tre sejre, selv om han i perioder blev presset af Aske Nygaard Bramming, Søborg.

I Yokohama Super Cuppen blev der også afviklet tre løb, og disse endte med tre forskellige vindere. Mikael Kildevæld, Årslev, Jakob Borum, Randers, og Michael Vesthave jr., Århus, kunne hver krydse målstregen først. Anderledes forholdt det sig med Syver Race Cuppen, hvor Steffen Hansen, Hjørring, blev en suveræn vinder af begge heats.

Under Midsommerløbet på Padborg Park skete der søndag formiddag ved starten af et løb for klassiske motorcykler et uheld, hvor en deltagers motorcykel gik i stå og efterfølgende blev påkørt bagfra af en anden deltager i feltet.

Umiddelbart efter uheldet var officials, stævnelæge og ambulancepersonale fremme ved uheldsstedet for at hjælpe motorcykelkøreren, som havde pådraget sig omfattende læsioner på det ene ben. En ambulancehelikopter blev rekvireret og fløj motorcykelkøreren til sygehuset i Flensborg, hvor han kom på operationsbordet. Sidst på eftermiddag meldte sygehuset, at det lykkedes lægerne at redde den læderede ben.