Formanden skriver d. 6.1.2018

Har i dag modtaget meddelelse om, at vores gode ven, Henning Holst Jensen i torsdags afgik ved døden efter lang tids sygdom.

Henning har været medlem af Motor Sport Sønderjylland siden 2005 og har desuden været direktør for DPP ligesom han har siddet i DASU´s bestyrelse. Henning vil blive savnet meget.

Henning var i mange år med i løbsledelsen ved banesporten på Padborg Park og var en meget vellidt mand, som til enhver tid kunne få en ophidset situation snakket helt ned igen. Henning var et dejligt menneske med en stor viden, som han gerne øste ud af. Henning var også med til Le Mans som official – det var han i rigtig mange år og kunne fortælle de sjoveste historier også der fra.

Selvom Henning havde været syg igennem lang tid og derfor ikke havde været så aktiv, som han normalt var,  havde han ikke mistet modet, og han mente også, at han kom tilbage til vores sport i 2018. Jeg skrev sammen med Henning inden jul, hvor han fortalte, at han nu var i gang med en ny behandling, og at han glædede sig til, at vi skulle ses igen i 2018.

Sådan blev det desværre ikke. Torsdag d. 4. januar 2018 sov Henning stille ind.

Æret være Henning Holst-Jensens  minde.

Henning bisættes fra Dyrup Kirke torsdag d. 11.1.2018 kl. 14.