Henning Holst Jensen – 1944-2018

Tidligere medlem af DASU’s bestyrelse og direktør for Driftsforeningen Padborg Park, Henning Holst Jensen, er død efter længere tids sygdom.

Allerede i sine unge dage fangede racet på asfaltbanerne hans interesse, og med et kamera hængende omkring halsen besøgte han Roskilde Ring og skød i teenageårene billeder, da der blev kørt Formel 1-løb. Senere skulle netop asfalt komme til at fylde meget i hans liv, for selv om han i en kort periode var aktiv som rallykører, kom han til at arbejde indenfor asfaltbranchen. Således stod han i firserne bag Superfos’ etablering på det amerikanske asfaltmarked, og var i halvfemserne en af de ledende personer, da finske Lemminkäinen gjorde sit indtog på det danske asfaltmarked.

Under sit USA-ophold kørte han gokart, men siden blev det som official, han var aktiv. Kort efter etableringen af Motor Sport Sønderjylland kom han i 2005 ind i klubben, hvor han siden blev assisterende løbsleder, løbsleder og fra 2013 direktør for Driftsforeningen Padborg Park. Som official var han også i en lang periode at finde som official ved det årlige Le Mans – med bemærkning om, at den dag, han ikke var at finde der mere, var det fordi han var død.

I sensommeren 2015 blev han valgt som medlem af DASU’s bestyrelse, og her sad han i godt to år, inden svigtende helbred tvang ham til at trække sig.

Henning Holst-Jensen bisættes fra Dyrup Kirke torsdag den 11. januar klokken 14.00.