Formanden skriver:

Hold da op, der er gang i den her i klubben. Der er vist ikke ret mange af vores medlemmer, der endnu ikke har været i gang i denne sæson, som jo egentlig først lige er startet. Så det tegner til at blive endnu en sæson med masser af muligheder for at mødes i motorsportens tegn.

Jeg vil her blot nævne nogle af de arrangementer eller kurser, som vi har afviklet på nuværende tidspunkt.

Der blev allerede i januar måned afholdt et 1.hjælps kursus, hvor alle der havde tid og lyst kunne være med. Klubben synes det er vigtigt, at vi alle er sikre på at vi kan hjælpe, hvis uheldet skulle være ude.

I starten af april afholdt vi – sammen med flyvevåbnet på Skrydstrup – et 1.hjælps- rednings og brandkursus. Her var der 49 medlemmer med til kurset og vi havde en rigtig god dag men masser af aha-oplevelser for mange af deltagerne. Det ser voldsomt ud, når en bil bliver sat i brand og man så lige bliver bedt om at få slukket den brand i en fart. Men alle fik lært, hvordan man bedst og hurtigst kan yde en effektiv indsats også her.

Prøv at gå ind på MSS facebook side og se mange gode billeder fra kurset. De er lagt ind af Viggo Christiansen fra vores car-buster afdeling og viser rigtig godt, hvordan kurset bliver afviklet og hvordan kursisterne bliver sat overfor opgaver, der bare skal løses. Så en stor tak til både ambulancepersonale fra Dk.ambulancetjeneste og brandvæsenet på Flyvestation Skrydstrup, som igen lavede et godt kursus til os.

 

Carbuster- afdelingen har allerede på nuværende tidspunkt afholdt 2 løb på carbuster banen i Skærbæk.

 

Sidst i april og først i maj blev der afviklet åbningsløb på Padborg Park, hvor mange af vore medlemmer var i gang hele weekenden. Det blev et flot åbningsløb, som alle kunne være godt tilfredse med. Så også her en stor tak til alle vore kørere, officials, og gæster som var med. Alle arrangementer bliver nu sjovere, når der – som her- er stor opbakning.

 

På vores gokart bane i Skærbæk har de haft rasende travlt her i foråret med udbedring af banen og med at få nye karts hjem til udlejningsdelen. Det er nu ved at være på plads, så vi håber på at rigtig mange vil finde vej forbi banen og få sig nogle sjove timer i en gokart.

Der blev startet op søndag d. 15. maj (en kold og våd dag) og alle er klar til at give banens gæster en god oplevelse.

Der skal også køres løb på gokart banen, så der bliver sikkert også travlt på træningsdelen inden disse løb.

Gå eventuelt ind på gokartbanens facebook-side, så I kan følge med i, hvad der sker på banen.

 

Rally afdelingen skal i gang med deres 1. løb på ”hjemmebane” d. 11. juni. De har dog allerede nu været med til at hjælpe andre steder rundt i landet.

 

Der sker naturligvis ikke kun noget i vores klub. Der er fyldt op med motorsportsarrangementer rundt i hele landet og det er rigtig sjovt at være rundt som gæst andre steder end, hvor vi lige selv afvikler. Her møder man også ofte vore egne medlemmer, som nu kan få set motorløb – det kan være svært, når man selv er på som official.

En del af vores medlemmer er også med andre steder som officials. Godt at se, at man rundt omkring i klubberne kan få hjælp af hinanden, når det er nødvendigt. Sådan skal det være.

 

Der sker også andre ting i vores sport – mange af jer har sikkert prøvet at være inde på DASU´s nye hjemmeside. Jeg håber, I har haft glæde af, at der nu er lavet diverse ændringer, som gerne skulle hjælpe brugerne med at finde svar de rigtige steder.

Der er også fra DASU inviteret til dialogmøder med klubberne her i maj, og her deltager vi naturligvis gerne fra MSS´s bestyrelse. Det er vigtigt, at vi får snakket med DASU og de andre klubber om, hvordan vi gerne vil have vores sport skal udvikle sig. Det er vigtigt at vi får udvidet de kasser, som vi før har forsøgt at få brugerne til at passe ind i. Disse kasser har ofte tidligere været en hæmsko for at kunne få nye afdelinger af sporten ind under vores organisation. Det er blevet meget bedre, men vi skal hele tiden huske på, at sporten udvikler sig, og det skal vi som organisation også gøre.

Derudover er der flere punkter på programmet som omhandler myndighedernes krav til os som afviklere. Bestemt også et vigtigt område, så vi sikrer os at der er ens krav til alle.

Det nye medlemssystem er også et punkt til dialogmødet.

Så ingen tvivl om at dialogmøderne kan blive en livlig oplevelse.

 

Og nu er det tid til at se hen til DHB, der afvikles første weekend i juni på Padborg Park. Det skal nok blive en oplevelse, vi vil snakke om i lang tid fremover. Egentlig skulle dette arrangement være afviklet på Vandel flyvestation, men da dette ikke var muligt, valgte vi at flytte det til banen i Padborg. Det har været noget af en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, da vi – helt sikkert – ikke har så megen plads til rådighed, som vi ville have haft på Vandel.

Så vi ses derude i sportens tegn – måske allerede i Århus, hvor Legend skal afvikle en afdeling af deres mesterskab og DST skal køre opvisningsløb.