Morten Breum sætter turbo på festen på Padborg Park

Der bliver virkelig fest i gaden, når DHB – Danmarks Hurtigste Bil – i den første weekend af juni indtager Sønderjylland og Padborg Park. Fra fredag den 3. juni til søndag den 5. juni kommer det nemlig ikke til at skorte det mindste på underholdningen. Hvad enten det drejer sig om den motoriserede eller den musikalske.

DHB-organisationen kan nemlig præsentere et topnavn til festen lørdag aften. Det er ingen ringere end Morten Breum, som virkelig sætter turbo på festteltet, når motorerne er stoppet.

Den danske og internationale DJ Morten Breum (foto Schultz Photography).

Morten Breum er ubestridt Danmarks bedste DJ, og hvis ikke han kan få teltdugen til at rejse sig på festpladsen under Danmarks Hurtigste Bil, så er der ingen, der kan. I de house- og techno-kredse, hvor den Los Angeles-baserede dansker huserer, behøver han ingen nærmere præsentation. Hits på hits har han leveret. Først herhjemme sammen med kunstnere som Nik & Jay og Sisse Marie, men så sandelig også udenfor landets grænser.

I udlandet har Morten Breum optrådt sammen med tre af verdens bedste DJs i form af svenske Avicii, franske David Guetta og amerikanske Diplo. Når han går på scenen ved DHB, er han alene ved pulten, så her kan man virkelig opleve den u-filtrerede sound fra en verdenskunstner, som i år også optræder i Las Vegas, på Ibiza og på Malta.

Fredag aften er det dels DJ Aligator, dels Kongsted, der topper plakaten, men såvel fredag som lørdag vil de forskellige musikalske topnavne bliver bakket op af en række af Danmarks upcoming DJs, der også vil sørge for at skabe en god stemning i festteltet.

Når Morten Breum og de andre DJs ikke underholder, er der race (foto Motorblokken).

Udenfor festteltet vil der som altid ved Danmarks Hurtigste Bil ske ting og sager i dagtimerne.

Såvel lørdag som søndag vil der være race på og omkring Padborg Parks asfalt. Danmarks bedste driftere kæmper i DHB Drift Challenge om at være bedst til at køre sidelæns. Der er 201 meters drag racing, og så er de traditionelle racerklasser OK Mobil 1 Legend Car Cup og OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo også på banen i deres skærm-mod-skærm-opgør.