Formanden skriver

Hold da op for en forårsmåned, vi lige har afsluttet her i MSS.

Der har været fuld knald på alle afdelinger og vi har derudover fået endnu en gren med i klubben, nemlig carbuster, der afvikler autospeedway på egen bane i Skærbæk og som havde deres 1.løb i denne sæson d. 18.april 2015

Det kan I læse meget mere om under Holger Møller Nielsens seneste indlæg her på siden. Fra bestyrelsen i MSS vil vi gerne endnu engang byde velkommen til carbusterne. Godt med endnu et positivt tiltag i klubben. Og en stor tak til Holger for det store engagement han har lagt i arbejdet med at få dem med.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at dansk motorsport har svære tider. Medlemstallet har været støt faldende i vores organisation de sidste år og derfor er det mere end vigtigt, at vi alle, både i klubberne i det daglige og i vores organisation er meget åbne overfor nye tiltag. Der går hurtigt ”kasser” i tænkningen og det duer ikke, hvis vi gerne vil være med hvor det sker i sporten. Ikke alle former for motorsport passer ind i de afdelinger, vi hidtil har haft i sporten og det er nødvendigt en gang imellem med nytænkning, hvis vi skal bestå og helst blive større.

Men når så det er sagt, kan vi i MSS glæde os over et vellavet rally d. 26.april 2015, hvor vejene i og omkring Rødekro genlød af motorlarm fra en stor flok rallybiler, der kom til start til Erling Høi-Nielsen Peugeot Rally Aabenraa-Rødekro der var premiereløbet for ikke blot Danmarksmesterskabet i rally, men også for Dansk Automobil Sports Unions mesterskaber i dels minirally, dels historisk rally, Herudover talte løbet også til den populære Mini Rally Syd-turnering og Volvo Original Cuppen.” Så der var lagt op til et stort antal deltagere og det kom der.

På banesiden i klubben blev der kørt åbningsløb på Padborg Park 18. og 19. april i strålende solskin og med så mange tilskuere, at det næsten løb os over ende. Men skønt at se, at så mange havde fundet vej til vores åbningsløb, hvor vi kørte Formel Ford, Youngtimer, Legend Car, og hvor vi havde 2 nyheder med, nemlig den nye promotorklasse SuperTourisme og en klasse på 2 hjul, nemlig motard og som en næsten nyhed havde vi fået drifterne tilbage på banen.

Dertil kom, at vi havde ændret på depoterne, så der ikke mere er depot i hoveddepotet men derimod teknisk- og licenskontrol samt parkfermé. Derudover er der lavet oplining i bunden af hoveddepotet med udkørsel til banen fra pitudkørslen. Det var noget af en udfordring for vores oplining men med en masse gymnastiske øvelser og hurtigløb klarede de det til ug. Det var i det hele taget en hård weekend for vores baneofficials, som ikke havde en eneste pause i løbet af lørdag og kun 5 minutters pause om søndagen. Så hatten af for alle vores baneofficials. Der var mange nye udfordringer.

Fart med fornuft havde kursus med 18 deltagere – og Ulla og Ulrich, som står for denne del i klubben, nåede lige hjem fra en tur til USA for at afholde kurset.

Drifterne har – udover at køre konkurrence på PP – afholdt et træningsløb i Bylderup Bov og har desuden kørt i Fredericia d. 2. og 3 maj. Så også her er der masser af fart over feltet.

På gokartbanen i Skærbæk er der blevet bygget et nyt dommertårn – og hvilket tårn, det er rigtig flot og højt – man kan se helt til Rømø. Bygningen af det nye tårn giver nu banen en endnu bedre mulighed for afvikling af arrangementer på banen. Flot gået af kart-afdelingen at de har kunnet få så mange med på ideen om et nyt tårn. Tårnet er allerede indviet efter at der blev kørt en afdeling af Jysk Fynsk mesterskab her i weekenden 2. og 3. maj.

Der er gang i klubben, og det skal der være. Der er ikke megen tid til at hvile på laurbærrene efter en god sæsonstart men lad os lige give hinanden tid til at nyde, at vi er kommet godt i gang.

Mange hilsner fra Karin Niebuhr