Trackdayklubben ser frem til 2014

Selv om det sker hvert år er glæden bestemt ikke til at skjule. De mørke morgener bliver lysere, naturen bliver grønnere og temperaturen stiger. Det er naturligvis foråret vi snakker om og med det kommer også sæsonens første trackdays.

2013-Trackday-01Så med solen højt på himlen og det sidste salt, forhåbentligt, skyllet af vejene, er vi stolte over at kunne byde alle vores medlemmer, nye som gamle, velkommen til 2014 sæsonen med et brag. Vi har tre events på tre uger, og ligger hårdt ud med sæsonstart på Jyllandsringen d. 4 april, skarpt forfulgt af en rookie dag på Padborg Park d. 12 april, hvor der også er mulighed for at se youngtimer race. Sidst men ikke mindst er vi utroligt glade for endeligt, igen at kunne inviterer jer med på Ring Djursland d.16 april, efter en del års pause er vi stolte over at kunne præsentere hele to events på denne spændende bane.

Ud over en række events på de tre jydske baner, har vi igen i år en tur til Knutstorp på programmet og med hele 13 events i 2014 fordelt på en gang Knutten, to gange Djursland og hele fem events på både Jyllandsringen og Padborg Park kan vi love jer at, det bliver en af de absolut bedste år i trackdayklubbens historie.

Så det er tid til at finde hjelmen frem fra bagerst i skabet og få gjort bilen klar. Om du lige skal have de sidste detaljer på plads på den fine trackday bil, du har arbejdet på hele vinteren eller have skiftet til sommer sutter på din skønne hverdagsvogn så er det med at få det gjort 😉 og vi glæder os til at se jer alle i 2014.

Og husk Det handler ikke om hvad du kører…. Det handler om hvordan!

Ivan Rostrøm.

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>