To MSS’ere indstillet til priser

Den 22. januar afholdes for tredje gang det årlige eventshow Dansk Motorsport Award i et samarbejde mellem Danmarks Motor Union, Copenhagen Event Company og Dansk Automobil Sports Union. Her skal der uddeles priser i 12 forskellige kategorier.

Sidste år var Kim Boisen en af prismodtagerne, da han vandt prisen som årets rallykører, og i år er der to MSS’ere, som er indstillet til priser.

Den ene er Preben Jensen, der har stået i spidsen for at få driftingsporten udbredt i Danmark. Driftingsporten kæmper i om den såkaldte alternative pris, hvor disciplinen er oppe i konkurrence med kartmotorbyggeren Ole Haugaard, velgørenhedsorganisationen Motorsport for Life, og to DMU-officials.

Den anden nominerede MSS’er er Nicki Thiim, der er på baggrund af sin fantastiske 2013-sæson er nomineret til prisen som årets banekører. Her er han i hård konkurrence med Tom Kristensen, Jan Magnussen og Kevin Magnussen.

Prismodtagerne findes i en brugerafstemning, så skynd dig at gå ind på hjemmesiden her og afgiv din stemme på de dygtige MSS’ere og andre, som du har synes har fortjent en pris.