Gokart Center Skærbæk Ønsker “GODT NYTÅR” De første løjer er indtruffet!!

Postkassen smadret 2014 nytår
Allerede nu er det nye år indtruffet på Gokart Centret.
Men nogen må jo mene det godt med vores nye år.
Ude foran indgangen hvor vores postkasse og åbningstider har hængt, har nogle venlige sjæle haft nytårsløjerne igang.
Og sprængt postkassen samt ophæng i tusind stykker.
Nu skal det siges at vi ikke er helt uimodtagelige for nytårsløjer, men det her grænser lidt til hærværk!
Jeg har vedhæftet et billede af hvordan det ser ud, men jeg kan love jer at det kanonslag ikke kan købes i Kvickly!
Nå men lad os håbe at gerningsmanden ikke er kommet til skade selv. Der er købt en ny kasse til 260 kr. hvilken først bliver sat op næste weekend. Så må vi bare håbe at den ikke skal lide samme skæbne en gang til.
Stormen i oktober og november, var også forbi os, og har da også krævet lidt arbejde og udgifter her.
3 flagstænger er brækket og skal fornyes. Vores præmie podie blev bojet helt ned til jorden, hvilket blev rettet umiddelbart efter stormen. Da så d meldte storm igen i december, fik vi sikret dette skilt med to stropper, så det overlevede denne gang. Her skal lyde stor tak til Jet Jens Thomsen, som i hast havde mulighed for at sikre dette.
Ellers har vi i det gamle år sagt farvel til vore ansatte, da sæsonnen randt ud. Og vi søger således en ny Centerleder til 1. april 2014, se vedhæftede dokument.
Rent regnskabsmæssigt, har 2013 ikke været et dårligt år, men da vi har haft lidt dårligt vejr i starten af sæsonnen, fik vi ikke den indtjening som vi havde håbet på. Forskellige uheldige dispositioner gjorde også, at vi fik større omkostninger end nogen kunne forudse. Vi venter dog på årsresultatet, som gerne skulle ligge klar omkring d. 21. januar.
Der vil i 2014 blive ændret på sammensætningen af ledelsen på Centret, derom også senere, da dette først er ved at falde på plads.
Vi har haft et virkelig godt samarbejde med klubben Motor Sport Sønderjylland, hvilket vi kun ser frem til at kunne udbygge de kommende år.
Og med god fornuft, for det er jo jer der ejer banen. Og i har da også vist jer fra ejersiden, da vi opførte vores nye vejehus i efteråret.
Selvfølgelig er der altid nogle der ikke kan hjælpe, men de får så lov på andre tidspunkter og med andre opgaver. Men økonomien skal jo kunne hænge sammen, og det er Udlejningen af Ulejnings kartene, den største bidrager til. Her må vi også bede Motor Sports Gokartene om at tage deres andel i, så vi fortsat kan udbygge Centret endnu videre til at blive en bedre bane at køre på. vi ser frem til at i igen melder jer ind i klubben og bidrager med jeres træningsgebyr for 2014, så vi kan fortsætte den positive udvikling.
For tiden kæmper vi lidt med vandmasserne som vi ikke helt let kan komme af med, således har jeg kontaktet kommunen for at se om de evt. kan gøre noget ved vore vandløb. Det ser vi frem til, for jeg har været ude med en skovl og gravet de værste forhindringer væk fra vandløbet over 1km. væk mod nord for Centret, og noget af det var også stormens efterladenskaber.
Som i kan se så er der ting igang for at vi igen i 2014 kan få nogle fornøjelige stunder sammen på Centret.
Dermed vil jeg gerne ønske jer alle en et rigtigt godt
NYTÅR!
Stillingsannonce: