Resultatet fra DM i København i Gokart hvor Ole Petersen Stadig fører DM og øge point til de nærmeste inden sidste afdeling som er 2 sep. Igen på Sjælland i Vordingborg.

Ole Petersen i Bredebro i KF 2 i Gokart , Mikkel Petersen i Cadett Junior og Mikkel Tygesen i Cadett mine de to sidste beggefra Løgumkloster. Alle tre lokal gokartkører fra Gokart Center Skærbæk, Motor sport Sønderjylland .

Har i weekenden været til 2 DM afvikling Ole Petersen som indtil weekenden førte DM

Ole var hurtigst i træning

I tidskørsel var alle klar til at kører på banen på sliks ( dæk uden mønster ) og lige som de startede motor startede det at regne så Ole var hurtigst i opvarmnings omgangen og vi kunne se alle tider blev kun dårligere så vi valgte efter 3 omgange at tage Ole ind. Men 10 omgange senere var banen igen så tør at to af dem som normal lægger længere nede i feltet fik tider der var bedre end Ole.

Ole skulle der med starte 3 i begge indlederne heat 1 heat fik Ole en god start og efter 1 omgang lå han i front og trak fra Og vandt også dette heat.

2 heat var der vådt men ved at tørre op. Ole fik igen en god start og trak fra men lidt over halvvejs i heatet mistede hans motor kraft. motoren blev for varm og de bag fra kommende kom tættere

På først omgang kom der en forbi, og et par omgange senere ville der flere forbi på engang, derved bankede de Ole af, sammen med en af de andre to. Derved ud gik Ole af andet indlederne heat.

Til finalen fik vi nu vores trænings motor på . l Finalen fik Ole en okay start kom op som to hvor han i et stykke tid pressede på den førernde men da der kom en over lapper (en man henter med en omgang)

Gjorde han ikke plads nok til Ole, så den foran kørende fik luft og trak af hvorimod den bag fra kommende kom helt op bag ved Ole så da over lapper endelig gav plads blev til fordel for den bagved kommende

Som derved kom forbi Ole. Men dette var han kun 1 omgang så kørte Ole forbi igen og trak fra men da havde den forreste fået så stort et forspring at Ole ikke kunne nå ham længere.

2012-Kart-Koebenhavn-Ole-Petersen-01

Ole blev derved 2 i weekenden men øgede point i DM mesterskabet til 2 – 3 pladsen da ham der vandt ligger dårlige placeret hvor der kun er et løb tilbage .

Mikkel Tygesen der imod, som kun har kørt i et lille År, er alt for flink ved de andre kører, og det er de bestemt ikke ved ham, så han blev kørt af det ene heat efter det andet

Men det skal Mikkel nok for lært han kun er 8 år. Så lidt mere rutine og frækhed, så vil han komme meget længere frem talentet er der og farten også.

Mikkel Petersen på 10 År for ham var det første gang han var til DM , han har også kun kørt et lille år og har en masse ting omkring løb han først skal lærer

Her skal man være fræk , hård , og lige på, det kan godt være svært i sådan et felt med kører som både køre ind og udland og har kørt i 3-4 år.

Mikkel klarede sig rigtig godt han blev mellem 15-. 20 hele dagen ud af 26 stykker og manglede kun et lille sekund op til toppen .

Så ingen tvivl vi vil komme til at høre meget mere om de to Gokart Mikkel og Mikkel fra Løgumkloster i de kommende år.