Fuld tv-dækning fra årets OK Mobil 1 Legend Car Cup

Der er lagt i kakkelovnen til, at den sjette udgave af OK Mobil 1 Legend Car Cup bliver en spændende og underholdende sæson. Tilmeldingerne løber ind i en lind strøm til klassen, der dels giver deltagerne masser af udfordringer, dels når ud til et stort publikum.

For første gang i OK Mobil 1 Legend Car Cuppens historie vil der således i 2014 være tv-dækning fra hele sæsonen. Samtlige otte mesterskabstællende løb, der køres på de tre permanente baner FDM Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland samt i forbindelse med gadeløbet Classic Race Aarhus, vil man ikke blot kunne opleve på banerne, men også på tv-skærmene, når TV3 Sport 1 i ugerne efter løbene sender fyldige sammendrag. Derudover vil en række regionale tv-stationer anført af TV2 Nord og TV Syd ligeledes sende fra løbene.

2013-Bane-Legend-08

Seks af de otte mesterskabsafdelinger vil blive afviklet som endagsarrangementer efter det gennemprøvede og meget kompakte format med en træning, en tidtagning og så tre løb. Det sætter kørerne på mange prøvelser og giver publikum masser af underholdning i de tre løb, hvor det første og sidste vil have stående start, mens det andet løb vil have rullestart.

Et nyt tiltag i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen til 2014-sæsonen bliver et såkaldt rookie-mesterskab. Det bliver en konkurrence i konkurrencen, hvor det udelukkende er klassens nye deltagere, som kan være med, dog med den passus, at det er tilladt for dem at have deltaget i op til to afdelinger i tidligere sæsoner. Rookie-mesterskabet supplerer dermed old boys-konkurrencen for kørere født i 1969 eller tidligere samt det generelle mesterskab – OK Mobil 1 Legend Car Cuppen – hvor de tre bedste skal være VIP-gæster ved et Formel 1-løb i 2015.

Og interessen for at deltage i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er stor. Mere end 30 kørere har således tilmeldt sig serien.

”Allerede på nuværende tidspunkt er der blevet solgt syv splinternye biler til serien,” fortæller Tom Pedersen fra Padborg Park I/S, der varetager importen af racerbilerne. ”Fire af de nye biler er gået til helt nye deltagere i klassen, mens de tre resterende er solgt til nogle af klassens eksisterende kørere.”