Formanden skriver

Sol 2015

Endelig sommer- vi har i MSS haft et meget travlt og sjovt forår med rigtig mange aktiviteter i de forskellige afdelinger.

Der er blevet kørt både rally, baneløb, go-kart, fart med fornuft, track-days og carbuster. Her skal der bruges rigtig mange officials for at det hele kan lykkes og en del af vore baneofficials har også været med i det store udland. Det bliver mere og mere vigtigt at vi til vores sport får tilført flere medlemmer, så vi kan afvikle alle de ting, vi gerne vil, når ideerne opstår. Selvom vi har mange medlemmer i klubben, kan vi stadig bruge flere, der har lyst til enten at være aktive som kører eller aktiv som official.

Vi har også haft møde med vores organisation for at se på, hvorledes vi kan få endnu flere medlemmer med i vores fælles sport. Desværre har der de senere år – på landsplan – været en nedgang i medlemstallet og det giver naturligvis grund til bekymring i alle klubber landet over og ikke mindst i vores fælles organisation, som har bedt klubberne om nye ideer til, hvordan vi kan tiltrække nye medlemmer.

Skulle du sidde inde med en god ide til, hvorledes vi kan få endnu flere med i vores organisation, så kom endelig frem med den.

Du skal sikkert være sammen med nogen mennesker her i sommerferien, som endnu ikke ved så meget om vores sport – fortæl dem om det – og fortæl også, hvor mange forskellige aktiviteter vi har her i klubben. Der skal nok være en eller flere, der ikke helt ved, hvad vi egentlig foretager os.

Jeg vil afslutte min lille opfordring med at ønske jer alle sammen

                                                

                                                   en rigtig god sommer.

 

Sluk telefon og pc og nyd sommeren – eventuel med en tur omkring vores gokart bane i Skærbæk. Her er udlejningen i fuld gang. Håber I alle får slappet godt af, så der er ladet godt op til endnu en omgang motorsport.

Vi ses til efterårssæsonen, som allerede begynder i august. Følg med i kalenderen på hjemmesiden.

Karin Niebuhr