Formanden for Banesportsudvalget i MSS skriver:

Så sluttede vores banesæson 2016. Det har været et rigtig spændende år for os på Padborg Park. Der har været fyldt godt op til de fleste løb, og mange af Jer har løst mange flere opgaver, end vi egentlig havde aftalt.

Der er bestemt ingen af vores officials, der er bange for at give en ekstra hånd med, når det er nødvendigt.

Vi har rigtig mange gode og dygtige officials og det skal vi blive ved med at have. Der bliver fra flere sider stillet større og større krav til os som afviklende klub, og det skal vi også kunne honorere.

Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden sørger for, at alle er klædt godt på til de opgaver vi har, når vi afvikler vores løb.

Vi har afholdt vores afsluttende official-møde i lokalerne på Padborg Park og der drøftede vi bl.a. hvordan vi hele tiden kan være med helt fremme. Tom Pedersen fra Padborg Park takkede officials for en god 2016 sæson og fortalte lidt om, hvad der venter os alle i 2017. Vi skal køre 4 almindelige banesportsweekender samt 1 DHB weekend med drift og 201 meter, så også her er der brug for rigtig mange af Jer.

Når vi snakker om opgradering af uddannelse er det vigtigt, at I også selv lige er med til at checke, hvorvidt Jeres nuværende licenser skal fornyes eller om der er nogle kurser, som I rigtig godt kunne tænke Jer at komme med på for derved at kunne bestride flere opgaver på og ved banen. Hvis det er tilfældet, skal I bare sende en besked til mig, så ser vi på, hvornår der er et relevant kursus, I kan komme med på. Nogle af kurserne ligger i klubbens eget regi, mens andre afholdes af DASU. Jeg regner med, at kursuskalenderen fra DASU kommer i løbet af december, så har I mulighed for at gå ind på deres hjemmeside og se, hvilke kurser, der udbydes i 2017.

Vore egne kurser vil typisk være flagkursus, 1.hjælp/redning og brand og vores årlige kursus sammen med løbsleder i løbet af foråret inden sæsonstart.

Men selvom vi har mange gode folk, vil vi altid gerne have endnu flere. Også fordi opgaverne bliver flere og flere og det sker jo også at en enkelt official eller to ønsker at holde et sabbatår fra motorsporten. Derfor, hvis I kender nogen, der kunne tænke sig at være med, er det nu, I skal fortælle dem, hvad det er, vi går og laver til løbene og ikke mindst fortælle om det gode kammeratskab, jeg synes vi har.

Jeg kan ikke slutte dette indlæg og denne sæson ude at nævne, at vi i klubben har haft den store sorg at miste vores alle sammens Kurt. Kurt var med helt fra den spæde start af MSS og var inden den tid aktiv i rally-klubben på Als. Det bliver svært at skulle afvikle vores løb på Padborg Park uden at vi har Kurt som chef i pitten og som samlingspunkt på campingpladsen.

 

Endnu engang TUSIND TAK til jer alle for 2016 sæsonen. Jeg glæder mig til at se jer igen i 2017.

Mange hilsner fra Karin