Formanden skriver:

Nu lakker race-året 2016 mod enden – de forskellige finaleløb er kørt, og det er nu tid til at se tilbage på 2016 sæsonen, inden vi tager fat på 2017 sæsonen.

Har det så været et godt år? Det har været et år med både op- og nedture og et år med sjove og ikke så sjove opgaver rundt omkring i klubben. Heldigvis har det mest været et rigtig godt år.

Alle vores afdelinger har haft et travlt år, og det er vi bestemt glade for. Sådan skal det også helst være. Det er mest spændende, når mange – både hjælpere og udøvere – møder op til de arrangementer, vi står for i MSS. Det er spændende at se det samarbejde, der er mellem hjælpere og udøvere, når vi kører enhver form for race eller udvidede kørekurser, som vi jo også afholder.

Specielt vil jeg altså gerne lige nævne vores gokartafdeling, som har gjort et KÆMPE stykke arbejde med at få nye udlejningskarts hjem til banen, samtidig med, at de også har færdiggjort det nye dommertårn og sat helt nyt sikkerhedshegn op rundt om banen. Alt dette er udført af frivillige i klubben, og det er altså bare flot. Jeg har helt opgivet at tælle de mange timer, hvor gokart-folkene har arbejdet for klubben på gokartbanen i Skærbæk.

Vi har rigtig mange dygtige kørere i klubben, og det har været spændende at følge dem i løbet af året. Der er vundet små og store løb, og der arbejdes meget rundt omkring i de forskellige teams på at få mulighed for at køre endnu mere. Det er ikke helt nemt for kørerne at få sponsorer med ind over, men mange af dem er blevet rigtig gode til at få sponsorernes øjne op for vores sport. Og det kan lade sig gøre at komme med helt fremme i verdenseliten.

Her i november måned har vi fået en VERDENSMESTER i MSS, da vores egen Nicki Thiim – sammen med Marco Sørensen fra Nordjylland – vandt WEC d. 19. november 2016 ved årets sidste 6 timers løb. Hold da op, hvor er det stort, og hvor er det godt gået. Inden sidste afdeling af WEC førte deres team så meget, at de kunne nøjes med at køre en 3. plads hjem i løbet, men som Nicki sagde til mig: Man kører altså altid for at vinde – og selvfølgelig gjorde de det. RIGTIG STORT TILLYKKE med Verdensmesterskabet. Det var sjovt og rart at kunne tage imod Nicki i lufthavnen i Billund, da han landede efter en spændende weekend.

Vi har i løbet af 2016 samarbejdet med rigtig mange aktører. Det gælder også andre motorsportsklubber i Danmark og ikke mindst vores organisation DASU. Vi har kigget en del på, hvad der kan ændres i vores organisation og mon ikke det snart er tid til, at der laves så mange ændringer, at det hele bliver nemmere for alle medlemmer i fremtiden.

Der har været afholdt 2 dialogmøder i 2016 – opdelt i øst og vestmøder,og vi har i MSS slået til lyd for at disse dialogmøder bliver møder, hvor alle klubber kan deltage samtidig. På den måde har vi alle sammen en mulighed for at høre, hvad der rører sig i sporten uden, at vi kun skal kunne læse det i et referat. Vi synes det er vigtigt, at der er mulighed for at klubberne kan snakke sammen på kryds og tværs – det er der simpelthen ikke mulighed for på andre tidspunkter.

Vi har også snakket om, at alle de reglementer, der er i sporten, skal gøres mere overskuelige, og samtidig har vi talt om, at det ikke er nødvendigt at vi gentager ting, der allerede nu står i reglementerne. Tænk blot på alle de tillægsregler, vi laver og sender ud til kørerne. Så det håber vi i MSS bliver virkelighed allerede i 2017.

I skrivende stund er der et par dage til, at vi i MSS afholder glatførekursus og årets Bingo-Banko spil – nemlig søndag d. 4.december 2016. Begge aktiviteter foregår på Padborg Park, og jeg håber at se rigtig mange af Jer.

Tak for 2016 til jer alle. Vi ses snart.

Mange hilsner Karin Niebuhr