Fire mand frem for en titel

I den kommende weekend afslutter Padborg Park sin 2015-sæson, hvor mestrene i en række klasser som Danish Drifting Series, Yokohama 1600 Challenge, Youngtimer-klassen og OK Mobil 1 Legend Car Cuppen skal findes. Specielt i den sidste klasse hersker der stor spænding. Her er ikke mindre end fire kørere med i titelkampen – en skarp kontrast til sidste års udgave af løbsserien, hvor mesteren var fundet allerede inden finalerunden!

I år står kampen mellem Nils Kvorning, Viborg, Christian Høgh, Århus, Kenneth Jensen, Langå, og Kevin Verner Jensen, Silkeborg. Alle fire har de mulighed for at vinde OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, men ikke alle har de samme chancer.

Kenneth Jensen og Kevin Verner Jensen ligger på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen i tabellen, og begge skal groft sagt håbe på at sætte hurtigste omgang i tidtagningen og opnå en stribe førstepladser i de tre løb, der skal køres på søndag. Scorer de fuldt hus – med bedste tid og et hattrick af sejre – kan de nå op på henholdsvis på 567 og 543 point.

Den hidtidige topscorer har nemlig 526 point. Lige siden sæsonstarten har Nils Kvorning ført tabellen an, og han har derfor gode kort på hånden overfor d’herrer Kenneth Jensen og Kevin Verner Jensen. Men det er noget andet med Christian Høgh, Århus.

Selv om han lige nu har 484 point, har østjyden en stærkt stigende formkurve. Ved den seneste løbsweekend på Padborg Park vandt han således tre ud af seks kørte løb, og i forhold til Nils Kvorning har han den fordel, at han allerede har noteret sig to nuller som de dårligste scorer, der skal trækkes fra. Han får derfor fuldt udbytte af de placeringer, han kører i hus på Padborg Park og kan nå op på 584 point. Nils Kvorning har derimod gennemført alle årets tidtagninger og løb, og han skal derfor trække to gange ni point fra. Dermed bliver hans potentielle maksimumscore 608 point.

Skulle det glippe for Kenneth Jensen at tage et nyt mesterskab i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, har han stadig gode chancer for rejse hjem fra Padborg Park med en titel i baglommen. Han fører nemlig old boys-klassement, hvor Henrik Vejen, Tune, Torben M. Sørensen, Herning, og Kim Schmidt Petersen, Hadsten, dog alle har mulighed for at passere ham.