Vil du også være med???

Altså helt der fremme, hvor det spændende sker i Dansk Motorsport og på sigt også på udenlandske baner.

 

Motorsport er jo meget andet end F1. Vi har her i Danmark rigtig mange gode klasser, der hvert år leverer masser af godt race til tilskuerne.

 

Vores medlemmer er aktive kørere, enten på bane, i rally, på gokart-banen (vi ejer Skærbæk gokartbane) Driftere, carbustere og som track-day kørere. Men vore medlemmer er også alle dem, der er med til at planlægge, hvor og hvordan vi skal afvikle vore forskellige aktiviteter. Vi har mange medlemmer, der har arbejdet for at motorsporten skal udvikles her i Danmark.

Vi har rådighed over en carbuster (auto-speedway)bane i Skærbæk og vi afvikler baneløb på racerbanen Padborg Park.

 

Selvom mange af vore medlemmer har været med fra klubbens opstart i 2003, kan vi sagtens bruge flere dygtige folk.

 

Eneste betingelse for, at du kan deltage som official i og for Motor Sport Sønderjylland er, at du er medlem af Motor Sport Sønderjylland under Dansk Automobil Sports Union og dermed Dansk Idræts Forbund.

 

Du vil kunne være med helt fremme hvor det spændende sker indenfor motorsporten. Vi stiller ikke så store krav til dem, der er villige til at give en hånd med. Det eneste vi kræver er, at du kommer, når du har lovet det. Det skylder vi nemlig både kørerne, publikum og ikke mindst alle de andre, der møder op for at være med til at afvikle en af de sportsgrene, vi har i klubben.

 

En del af vore officials, som har været med i flere år, er også at finde på de udenlandske baner, når der køres internationale løb, f.eks. le mans og F1, så der er udsigt til rigtig mange gode oplevelser sammen med andre, der har interesse i motorsport.

 

Naturligvis ser vi gerne, at de, der melder sig som official, også er villig til at tage med på de kurser, som klubben tilbyder. Vi håber rigtig meget at vi kan få afviklet nogle kurser her i 2021. Det lykkedes desværre ikke ret godt i 2020, da vi mere eller mindre blev lukket ned af regeringen pga covid-19. Men måske kan det lykkes i år.

Vi vil i hvert fald bestræbe os på at få sat gang i de kurser, som vore officials meget gerne skal med på.

 

Så hvis du vil vide mere om hvad det er, du kan blive en del af, så kontakt mig på tlf. 40153885 eller på min mail: monique96@webspeed.dk,

 

Venlig hilsen Karin Niebuhr, formand