Kart Cup Syd 2013 er netop afsluttet: Men hvem står egentlig bag?

Mestrene i alle klasserne i Gokart turneringen for de syd og sønderjyske samt Fynske klubber er fundet. Derom i en anden artikkel.

Hele sæsonen har det stået klart at det var Gokart Centret i Skærbæk, der skulle lægge rammerne til det sidste og afsluttende løb i den turnering.Der har været arbejdet hårdt blandt Motor Sport Sønderjyllands, herefter (MSS), gokart medlemmer. Banen er blevet gjort klar til dette stævne, og samtidig lever den, på mange punkter, op til fremtidens krav til større nationale og internationale løb.

Johnny Bertelsen, formanden for Kartudvalget i MSS, har sammen med masser af folk, ligget vandret de sidste 2 måneder, og fået alle brikkerne til at falde på plads. Han har været med rundt på alle banerne som deltager i dette mesterskab, og stort set været Løbsleder på alle løbene. Johnny har således også været på banen i Skælrbæk til alle træningerne op til løbet, ja man skulle næsten tro at han boede derude. Men som han siger, “det gør jeg altså ikke endnu” selv om Bettina, hans kone, ind imellem ikke helt er klar over hvem han er når han endelige er hjemme. Derfor tager Bettina også selv med på banen når der er løb for at tage det store slæb, omkring økonomien og maden ved løbene. Sammen med næsten hele familien tager de af sted når der er løb i Skærbæk.

Johnny havde tilrettelagt stævnet til punkt og prikke, og fundet frivillige Officials, blandt klubbens Kart medlemmer, som ikke lige skulle medvirke i stænets konkurrancer. Uden disse Officials, kan sådan et stævne slet ikke afvikles.

 

Banens nye vejehus er også indviet ved samme lejlighed, og der var stor glæde blandt alle bygge projektets medlemmer, da den første Gokart rullede ind over vægten. I løbet af, som dagen skred frem, begyndte accepterende udtalelser at rulle ind over ,effektiviteten og funktionaliteten ved, vejehusets konstruktion.

Her skal samtidig lyde stor tak til atte sponsorernes gavmilde support omkring vejehusets tilbliven.

 

Anders T.

 

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>