Superteam klar til ny sæson

Et hurtigt comeback! Efter finalen i Danish Supertourisme Turbo på Padborg Park i oktober meddelte Kent Bo Steffensen, at han trak sig tilbage, og Perfection Racing stoppede. Men når en ny sæson starter på Padborg Park den 1. maj 2016, er Kent Bo Steffensen også tilbage. Han bliver chef for et nyt superteam i DST.

De tre kørere bliver Michel Nykjær fra Næstved. Martin Vedel Mortensen fra Odense og Ole Petersen fra Bredebro. Dermed er forventningerne til dette team allerede skruet op på forhånd.

Michel Nykjær indledte 2015-sæsonen i Image Racing. Det samarbejde gik skævt, og da Nykjær samtidig havde opgaver i en international serie, kom han fra start uden points. Det gjorde, at han var uden chance for et mesterskab, da han kom over i Team Thiim som makker med Kurt Thiim. Men Michel Nykjær nåede at vise, at han virkelig kan køre stærkt i en supertourisme-racer, og han vil kunne køre med om den samlede førsteplads i 2016-sæsonen.

Martin Vedel Mortensen kommer ind i Danish Supertourisme Turbo med en fortid i Special Saloon-klassen, hvor han i en Opel Corsa viste sig som en rigtig hurtig ung mand, der ikke var bange for at køre om kap med ferrarier og corvetter, selv om han manglede kræfter i sin motor. Martin Vedel Mortensen har også vist sin klasse i nordisk selskab, og han sætter sig nu ind bag rattet i en endnu hurtigere supertourisme-racer og melder sig ind i et skrapt felt.

I løbet af 2015-sæsonen blev Ole Petersens familie-team en del af Team Thiim, og det samarbejde fortsætter altså i 2016-sæsonen. Ole Petersen nåede i den første sæson i DST at vise, at han kan køre stærkt. To gange startede han i pole position, og begge gange nåede han også som den første frem til det ternede flag.

Padborg Park-ejeren og manden bag DST, Tom Pedersen, var også teamchef for det team, der talte Kurt Thiim og Michel Nykjær og Ole Petersen. Nu bliver Kurt Thiim afløst af Martin Vedel Mortensen, og Tom Pedersen overdrager teamchef-ansvaret til Kent Bo Steffensen.

  • Det betyder, at jeg helt kan koncentrere mig om organisationen bag DST, og jeg betragter det som en stor gevinst for serien, at en mand som Kent fortsat er med i et samarbejde med tre dygtige kørere, forklarer Tom Pedersen.

Det er endnu ikke afgjort, hvad teamet kommer til at hedde, men i værkstedet er forberedelserne til en ny sæson allerede begyndt.

Poul Erik Thomsen