Over 30 børn fra hele landet kom og gav den gas på Gokart Center Skærbæk

Motor Sport Sønderjyllands gokartafdeling lagde i går bane til over 30 børnekørere, som havde meldt sig til. Det er nu 2. gang i år at dette arrangement blev lavet.  Og der kom kørere og forældre fra hele landets gokartklubber, her var det altså kun dem fra 5 til 12 år der var inviteret. Udover dem som kom for at køre, var der også de lidt ældre gokartkørere, som fungerede som trænere og instruktøere. Her kan vi nævne vores Danske mester Ole Petersen, Thais Kroot, Bennet Ahrens, og mange flere.

Se allebillederne HER

Ikke færre end 5 nye medlemmer blev indmeldt i MSS.  For vi kører ikke uden licens og medlemskab, så forsikringer og alt er i orden.

Kennet Melvej Nielsen og Asger Tyllak har arrangeret det hele på forhånd, og vidste fra forårets arrangement af samme slags hvordan det skulle gøres. Alle Gokart klubberne i Danmark var inviterede, og mange fulgte op på arrangementet. Asger Tyllak og Kennet Melvej Nielsen har ikke økonomien til at løbe rundt i dette arrangement, men det vidste de på forhånd godt, for det at bespise forældre, mekanikere, børn og instruktøere koster jo en del.

Ikke mindst så havde arangøerne sørget for at ingen af deltagerne skulle køre hjem uden pokal, alle fik en pokal med hjem.

Jeg er sikker på at Kenneth og Asger vil gentage disse arrangementer næste år også. Og mon ikke de finder en vej for at få det økonomiske til at løbe rundt også.

Se hvad Jydske Vestkysten skrev her til morgen.

2013-21-09 Børnedag i Skærbæk