Ole Petersen viste at lille Danmark godt kan klare sig ude i Europa

Ole Petersen fra Bredebro, har fået blod på tander, efter at han nu har vundet alt i Danmark i 2012. Ole og hans Team Bredebro, tog i weekenden op til efterårsferien, til Gokartcenteret i Genk, Belgien, for at deltage i det sidste løb i det Tyske mesterskab. Dan Petersen og Ole havde nogle wekender forinden været i Genk for at lære banen at kende, og kørte her da også nogle rigtigt hurtige træningstider, kun 4 mand var hurtigere end Ole på det tidspunkt.

Da Ole så nåede frem til tidskørslerne i den forgangne weekend, viste det sig at Ole faktisk kunne køre fra alt og alle. Nu var Ole tændt!. Men ret hurtigt skulle det vise sig at den lille sladrehank, Lokkerkablet, der er monteret på tændingsledningen ikke mere var foreskriftsmæsigt sat på mere, og Ole blev sendt helt ned bag i feltet ved det første heat. Ærgerligt, men som Dan Petersen siger, det kunne vi lære meget af herhjemme, for i Genk blev der handlet konsekvent mod regelforseelser. Og således også teamet fra Bredebro.

Ole startede derfor som no. 25 i begge de indledende heats.

I første heat kørte Ole sig op til en 12. plads, og i andet heat, endnu bedre, op på en 10. plads. Derved vr en 17. plads i prefinalen om søndagen på plads. Dog skulle det vise sig at holdet havde fået sat “Burgeren” forkert på, hvilket gjorde at Ole slet ikke kunne få motoren til at trække. Derved faldt Ole tilbage til en 27. plads. I finalen fik vi rettet fejlen og nu kørte Gokarten perfekt igen, Ole fik sig kørt op på en 11. plads, lige før Ole blev brugt som stopklods af en af de andre deltagere, derved måtte Ole ud i græsset, og faldt tilbage på en 23. plads, som også blev resultatet i Finalen.

Trods de forklarlige problemer har Ole Petersen vist resten af Europa, at vore drenge helt ude fra forkants Danmark, godt kan bide skeer med de allerstørste teams. Det er da flot. Se den vedhæftede resultatliste fra første tidtagning. Der ligger Ole som no. 1, før han blev diskvalificeret pga. et løst lokkerkabel.