Lidt udskiftning i FART med FORNUFT

Den 28.november 2013 blev der afholdt evalueringsmøde i Fart med Fornuft, og jeg havde fået lov at deltage for at høre lidt mere om, hvordan året er gået.

Det er nu egentlig slet ikke det, jeg vil skrive om – men derimod om, at der kommer til at ske en smule udskiftning i det dygtige team, der hidtil har stået for alt omkring kurset.

Jørgen Rasmussen, som har været med helt fra den spæde start af Fart med Fornuft, hvor der skulle findes samarbejdspartnere til et helt nyt tiltag her i landsdelen, havde meldt ud, at han meget gerne ville afløses som projektleder, hvor han har haft sit virke i forbindelse med alle de kurser, som efterhånden er afholdt gennem alle årene. Ulrich Kristensen, som også er instruktør på kurset, har sagt ja til at overtage Jørgen Rasmussens arbejde, så her var afløsningen heldigvis på plads.

Gudrun Larsen, som har været en dygtig ”tovholder” på selve kurset havde ligeledes meldt ud, at hun fra det nye år gerne ville afløses på posten. Også her er der heldigvis fundet en afløser, idet Ulla Blomgren har meldt ud, at hun gerne fremover vil varetage det arbejde.

Der skal derfor fra os i MSS lyde en kæmpe stor tak til både Gudrun og Jørgen for det store arbejde, de har udført for Fart med Fornuft i alle årene. Et sådant kursus kan nemlig kun gennemføres, når der er dygtige og ansvarsfulde folk med, og det har de begge til fulde levet op til.

Der skal også lyde en tak til Ulrich, som har sagt ja til at udvide sit allerede eksisterende engagement i kurset og til Ulla, som har lovet at overtage tovholder-jobbet efter Gudrun.

Mange hilsner fra Karin Niebuhr, Formand i MSS