Formanden skriver:

Nu hvor vi alle sammen snart skal skifte de fire-hjulede ud med en kane, er det tid til at lade julefreden sænke sig over klubben og finde den indre ro, som man godt kan have brug for at trække på engang imellem.

Vi gør os i klubben hele tiden tanker om, hvad vi skal udvide klubbens sortiment med. Skal vi blive ved det, vi er i gang med allerede eller skal vi forsøge os med noget mere – men selvfølgelig indenfor klubbens interesseområde? Vi ved godt, at der skal ske noget nyt engang imellem men man skal også være en smule forsigtig med at starte nye tiltag. Der skal nemlig hele tiden være folk på, som har lyst til at være med helt fremme.  Kan vi blive ved med at fastholde vore medlemmer i klubben, hvis vi ikke fornyer os?

Hvordan får vi fortalt bl.a. pressen, at der foregår rigtig mange gode ting i klubben. Hvordan får vi pressen ud til vore mange arrangementer? Hvordan fortæller vi forældre, at det er en god ide at sende deres små purke til go-kart banen? Hvordan får vi fat i de unge mennesker, som lige nu synes, det er sjovere at køre race på vejene end under sikre forhold i vores regi.

Jeg ved godt, at man stadig rundt omkring i sporten snakker krisetider men engang imellem er det nødvendigt at finde den positive tone frem. Ellers bliver det hele altså alt for trist.  Vi har fra MSS´s bestyrelse lige deltaget i Repræsentantskabsmødet i DASU, og der var den alvorlige tone omkring krisetider desværre også stadig fremherskende. Økonomien var ikke noget at råbe hurra for – og nej, det kan da godt være, at det er svært, men også her må vi efterlyse en mere positiv tilgang til opgaverne, for at det hele ikke bare bliver trist.( hvis I vil læse hele beretningen fra bestyrelsesformanden i DASU, kan I klikke ind på DASU´s hjemmeside under Repræsentantskabsmøde 2013).

Denne julehilsen til Jer alle skal derfor også være en opfordring til at tænke over, hvad vi fremover vil med vores sport men samtidig med et ønske om at julefreden må sænke sig.

Derfor kære medlemmer:   Jeg ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og givtigt nytår med tak for

                                                 mange gode og sjove timer i 2013.

                                       Jeg håber at se Jer alle i 2014