Boisen igen på andenpladsen

 

Rally 
18/07/13 
I weekenden deltog Kim Boisen Broager i Rallye Niederschacsen som blev kørt omkring byen Osterode i Harzen, igen havde Kim, Dan Johannsen med i Højresædet som afløste en arbejdes ramt Jesper Petersen.
At man siger at det er varmt i Harzen fik deltagerne at føle da de skulle igennem de 110 km hastighedsprøver der i 28 graders varme tærede både på bil og kører.
 
Kim og Dan lagde ud med 2. hurtigste tid på prøve 1 et enkelt sekund efter den tidligere rally cross europamester fra Hamborg i Subaru impreza, en kamp der skulle foregå hele dagen.
Kim Boisen og Dan Johansen var flyvende, da der var tørt
(Foto: DK Motorsport)
Hele formiddagen kæmpede Kim med at finde farten uden at kunne pege på noget specielt, BMW,en kørte som den skulle og Dan leverede noterne perfekt, så årsagen lå hos ham selv, og årsagen var nok at der havde været lidt stresset at blive færdig med bilen inden afgang.Men over middag oven på et sønderjydsk rugbrød, så kom farten og Kim kunne presse mere på, og som Dan straks bemærkede ” nu skal jeg holde noget mere imod i nedbremsningerne ” og i mål på 2 af prøverne kom det da også promte fra ham ” da kører de bare ikke fra os ”Prøverne i det meget kuperede terræn er fantastiske at køre når det går opad kan man bremse sindssygt sent og i accelerationer nedad føles det som man har fået 100 hk ekstra, sammen med at nogle af serpentiner svingene bare føles som de aldrig holder op.

I mål kunne Kim og Dan lade hylde på en generelt 2 plads og en klasse sejer med 2,20 min til nr.2

Boisen Motorsport

 

 
Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>