Skal du med til næste trackday?

Efter en veltiltrængt sommerferie er der ved at komme gang i aktiviteterne igen rundt omkring i Danmark. Det gælder også hos Trackdayklubben, der er den førende arrangør af trackdays på de danske baner.

2012-Trackday-01

”På mandag er vi klar til vores næste trackday,” fortæller Lars Henrik Koch fra Trackdayklubben, der er en aktivitet under Motor Sport Sønderjylland. ”Vi starter fra morgenstunden og så kører vi ellers helt frem til klokken 16.”

De trackdays, som Trackdayklubben arrangerer, er avancerede køretekniske kurser, hvor deltagerne kan få mulighed for dels at blive en bedre bilist, dels at lære deres personbils styrker og svagheder nærmere at kende.

”Netop for at give deltagerne et så stort udbytte som muligt, har vi til denne trackday John Nielsen med som instruktør,” forklarer Lars Henrik Koch. ”John er jo med sin Le Mans-sejr og sine mange år i DTC-serien en utrolig rutineret chauffør, og han har masser af erfaringer og fif, som han vil dele ud af til deltagerne i vores trackday.”

2013-Bane-DTC-John-Nielsen-02

Men selv om det er en tidligere Le Mans-vinder, der skal være instruktør til den kommende trackday, så handler dagen ikke om motorsport.

”Ved vores trackdays drejer det sig ikke om at være hurtigst. Det handler om at køre godt og sikkert med sin bil, uanset om der tale om en sportsvogn eller en personbil,” understreger Lars Henrik Koch. ”Vi lægger stort vægt på, at deltagerne er godt forberedte, inden de kører på banen. Derfor er der hver gang briefing fra vores instruktører, og netop John Nielsen ved, hvordan han skal rådgive vores deltagere.”

Nærmere informationer findes på Trackdayklubbens hjemmeside.