40 % af podiepladserne gik til Motor Sport Sønderjylland i Grindsted i dag

Dagens Kart Cup Syd afdeling i Grindsted, gav mega pokalhøst til mange af vore kørere Fra Motor Sport Sønderjylland, og Gokart Center Skærbæk..

Fotos af Dan Petersen:

Mikkel Thygesen fra Løgumkloster sikrede sig en anden plads i alle 3 heats som han deltog i. og fik således en broncemedalje med hjem.

Mikkel Thygesen fra Løgumkloster sikrede sig en anden plads i alle 3 heats som han deltog i. og fik således en broncemedalje med hjem.

Ole Petersen Fra bredebro, blev allerede kørt af banen i opliningen til første heat, men ole kæmpede sig gennem feltet, og tilbage til en topplacering i heatet, dette gentog Ole i alle 3 heat den dag. Altså en flot guldmedalje til Ole Petersen.

Andreas Top og Jeppe Top fta Toftlund, sikrede sig ligeledes i hver deres klasse førstepladser i deres klasser, og kunne bryste sig med guld til dette første klubløb i Grindsted.

billeder af kt.

Dette flotte resultat til Motorsport Sønderjyllands Gokartkørere, er en fortjeneste vore unge kørere kan høste, efter en målrettet og systematisk træningsindsats i de tidlige forårs og vintermåneder. De har enda trænet i snevejr.

Dette dagens resultat lover super lovende for vore kørere. Der var ialt 86 gokartkørere til dagens 1 afdeling af Kart Cup Syd i Grindsted.

Denne turnering gæster også Gokart Center Skærbæk d. 7. Juli, med forhåbentlig lige så mange kørere til start. d. 28. april køres 2. afdeling i Vojens.

Der deltager kørere fra gokartklubberne i Vojens, Als, Grindsted, Søndersø og Skærbæk.