Sæsonåbningen på Gokart Center Skærbæk var en total succes

Over 25 Racerkart kørere havde bestemt sig for at deltage i dagens festliheder, og de fleste var lokale kørere, som er medlemmer i Motor Sport Sønderjyllands gokart afdeling i Skærbæk.

Samtidig med sæsson åbningen blev vor nye daglige ledet på Gokat Centret, Lennart Jørgensen budt velkommen, som ny på stedet. Allerede nu har Lennart Jørgensen vist sit værd ved at alle vore udlejnings gokarts er gjort 100% klar til sæsonnens udlejnings periode, som strækker sig fra nu af og helt frem til sidst i oktober. I år vil vi vise hvordan det kan gøres siger Lennart Jørgensen.

Som en årlig tradition blev der budt ind til gratis prøve ture i vore udlejningsgokarts, og dem der virkelig viste talenter fik lov at prøve vore rigtige racerkarts. Dette var noget der trak rigtigt mange gæster til, og der skønnes at der har været op til 200 gæster på besøg i lørdags. alle blev også budt på gratis kaffe og kage, venligst bagt og leveret af racekart afdelings medlemmer. En del intereserede ytrede interesse for at indgå i Motor Sport Sønderjyllands, talentudviklings projekt ” Lån en Gokart kvit og frit i en måned” og vi ser frem til at dette løber af stabelen i den nærmeste fremtid. Skulle der være nogle børn mellem 6 og 16 år, der har interesse i at deltage i et sådant projekt, kan de melde sig på Gokart Centret i Skærbæk.

Ellers, traditionen tro, indvidede “Jet” Jens Thomsen fra Branderup, og Dan Petersen fra Bredebro dagen, med dertilhørende champagne sprøjt, og i år fik Jet Jens næsten en halv flaske hældt ned under køredragten af Dan Petersen. Det er noget de unge kørere ser frem til hvert år.

Igen i år ser det ud til at Racekart afdelingen i Skærbæk, rekruterer nye medlemmer og klubben bliver større. Der er især i år tilgang af mange børn. Lige nu er vor yngste kører bare 6 år.