Ole Petersen fik 2. plads i Danmarksmesterskabet og 1. plads i Rookiemesterskabet.

JYLLANDSRING 28-9-2014 120

Ole Petersen fra Bredebro skulle i denne weekend se om han kunne blive Danmarksmester i sin blå Suzuki derfor havde han fået selvskab af sin storebror Steffen Petersen som ellers kun har kørt 1 gang før i år ) også en blå Suzuki

Planen var at Ole skulle vinde begge heat og Mesterskabsførende måtte ikke blive bedre som 5 Steffen skulle derfor være med til at stjæle point fra den anden kører ved at lægge sig i mellem Ole og Mesterskabsførende.

Alt gik efter planen i tidskørsel blev Steffen 2 ( trods at han havde 100 kg ekstra succes vægt med fordi han vandt begge heat og satte Banerekord i foråret på ringdjursland) Ole blev 3 ( han var punkteret så ud fra dette var vi godt tilfreds + han havde 60 kg succes vægt med dette fra sidste gang i Padborg )

Så de to skulle så starte 2 og 3 i heat 1 de fik begge en kanon start og allerede efter 3 sving var Ole 1 og Steffen 2 dette kørte i super stil hjem mesterskabs førende lå 5 og overhalede i ræset nr. 4 i gul flagzone

Men det valgte dommeren ikke at gøre noget ved ( selv om spekker og alle snakkede høj lydt om dette ) hvorimod til stor forundring fik både Ole og Steffen en kollektiv straf på 20 sekunder for at overhale en defekt bil som kørte ind til siden i gul flagzone der ved røg de tilbage på henholdsvis 6 og 7 pladsen og derved rykke mesterskabsførende frem på 2 pladsen derved var mesterskabet tabt for Ole selv om ham og Steffen havde kørte super ja de første 20 var henne ved os og sige kunne ikke køres bedre , når men så var der lige meget med 2 heat da resultat ikke mere havde indflydelse på mesterskabet , derfor fik Steffen og Ole frit spil til at kørerræs mod hinanden .

Starten gik og allerede i førstesving lå de 2 forrest denne gang var det Steffen som førte and og Ole 2 Steffen førte i 10 omgange så fik Ole sin stædighed kørt helt ud og fik Steffen overhalet efter 3 forsøg

(Da var altså lige farmand i pit var noget nervøs for at de skulle kører i hinanden af men samtidigt var stolt af dette mesterskabeligkørsel de 2 viste ) Ole holdt dette de sidste 3 omgange men der var kun 0,3 sekund i mellem dem ved mål stregen og 14 sekunder ned til nr. 3 . Ole satte samtidigt ny banerekord i denne klasse på Jyllandsringen.

Resultatet for Ole som først er startet i bil her i 2014 .

.Har vundet 3 ud af 7 tidskørsler samtidigt aldrig blevet dårligere som 3.

.Har kørte hurtigst på alle baner uanset om der var regn eller tørvejr ( lige undtagen den ene gang Storebror Steffen var med på Ringdjursland)

.Har vundet rookie mesterskab allerede inden de sidste 3 heat var kørt .

.Har trods de har kørt ham af med vilje 2 gange hvor han derved blev startet bagerst kørt sig op forbi 18-20 stykker igen uden at give de andre så meget som en rids og bevare hovedetkoldt.

Dette er der ingen andre i 1600 challenge der har formodet i 2014. Så selv om Vi ikke blev kåret som Danmarksmester , var det som en anden kørers far sagde den dag vi kan kører fra Ole kan vi blive Danmarksmester for han er den bedste.

Med venlig hilsen

Dan Petersen

Hovedvejens Autocenter

Hovedvejen 1, 6261 Bredebro

Tlf. +45 74711325, Direkte +45 22258258

www.hovedvejens-autocenter.dk