Formanden for Banesporten i MSS skriver:

Jeg tror, at der rundt omkring sidder en eller flere, der godt kunne tænke sig at være med helt fremme, hvor motorsporten er allersjovest.

Så derfor er det nu, de skal melde sig til.

 

Nedenstående besked er sendt ud til alle nuværende baneofficials i MSS, så derfor er det vigtigt, at du får meldt dig til, hvis du har lyst til at give en god hånd med i afviklingen af banesporten i MSS.

Hvis du har lyst til at være med, melder du dig blot ind i klubben (hvis du ikke allerede er medlem) og så melder du dig til official-mødet, og hvis du har spørgsmål omkring det at være baneofficial i MSS, er du også velkommen til at kontakte enten Helle eller mig (Karin), så skal vi nok forsøge at besvare de spørgsmål, du måtte have.

 

”Til ALLE Baneofficials i MSS ( samt dem, der gerne vil være det.)

 

Så nærmer sæsonen sig. Vi skal snart i gang.

 

Derfor afholder vi obligatorisk officialmøde

 

                             Søndag d. 2. april 2017 fra kl. 10.00 til kl. ca. 16.00 i lokalerne

                             på 1. sal på Padborg Park.

 

Vi har sat en hel dag af til mødet, da vi samtidig med mødet afholder en opfølgende kursusdag, så vi kan få vores regler, samt de nye, der er kommet, opfrisket og gennemgået.

Hans J Søgaard har lovet at føre os gennem de nye eller ændrede regler, der er kommet for banefolkene, så derfor er det vigtigt, at I møder op.

Som tidligere år er der også i år almindelig mødepligt – men alligevel vil vi meget gerne have at I sender besked om, at I deltager eller ikke deltager.

Klubben er nemlig vært ved lidt mad og drikke og det skal bestilles i forvejen.

Så derfor: besked enten til Helle på:   hellonitis@hotmail.com eller Karin: monique96@webspeed.dk

Tilmelding/afbud SENEST d. 28.marts 2017 kl. 18.00

 

Venlig hilsen Karin, mss”