Youngtimerserien er en succes, og ser ud til stadig at vokse

Biler der er mere ned 15 år gamle. Et bråget felt af alle de gadebiler der fandtes på gaderne dengang, og også stadig kører i den daglige trafik.

33 biler var tilmeldt og dette foranledigede gruppen til lørdag aften at mødes og få en snak om fremtiden i vores nu, Danmarks største bilklasse.

Hele landets automobilklubber er samlet i denne klasse, og klassens deltagere synes at hygge sig sammen, når altså ikke de har hjælmen nede over hovedet. Men også der køres der fornuftigt og man tager åbenlyst hensyn til hinanden.

Alle både øvede og urutinerede motorsportintereserede kan således deltage i denne klasse, når blot de har aflagt en licensprøve og anskaffet sig en egnet bil. Budgettet er til at løfte, også for menigmand.

Klassen domineres af de hurtige klasse 1 biler, og her er det hovedsagelig Flemming Nielsen, i sin hurtige BMW M3 der løber med flest sejre, i klasse 2 er det Tommy Dam Kiefer der kører hurtigst, og i klasse 3, er det Anders Tage Jensen, der fører an.

Også i Det det Jydske mesterskab med medlemmer fra klubberne AAS/ DMKA/MSS, føres an af Flemming Nielsen i klasse 1, Tommy Dam Kiefer i Klasse 2, og Anders T. Jensen i klasse 3.

Når over 30 biler starter er der trængsel om pladseringerne, her er det meget svært ikke på noget tidspunkt at komme hjem med en lille bule i bilen, og det var da også tilfældet i dagens løb. Her var Lars Jensen BMW og, Jacob Sevel Andersen, dog blev det kun til ubetydelige skrammer, som lidt arbejde og en malerpistol kan klare på en aften.