Youngtimere

Diverse oplysninger til nye og gamle kørere

Youngtimer:

Startnumre. Jeg er blevet klar over, at der er nogle stærke følelser omkring disse. Lad mig understrege, at der ikke er nogen i vejen for at vi kører med de “gamle” serier – d.v.s to-cifrede numre som altid. Det er imidlertid sådan, at Youngtimer er på vej til at blive en publikum træffer, og der er det hensigtsmæssigt, at vi kører med numre, der angiver klassen. Så – for ikke at skulle lave det om senere – tilråder jeg, at alle, og i særlig grad nye, skifter til tre-cifrede numre. Startnumre stadig ved kontakt til anders.t.jensen@hydro.com

Dokumentationer. Ved alle løb skal du have en vognbog med. Bestilles på www.dasu.dk Derudover skal du have en effektkurve for bilen visende antal hestekræfter (ved turbo også angivende ladetryk) og du skal have en vægt på bilen.

Derudover skal du dokumentere alderen på bilen, og her fortæller vores tekniske chef, Kenneth Søgaard, at dette kan sker ved enten registreringsattest (skal ikke være dansk) eller Typeattest (de fleste kan downloades fra trafikstyrelsen hjemmeside) eller erklæring fra Fabrikanten/Importøren (Er også muligt, men ikke alle er lige samarbejdsvillig.) og som sidste udvej homologeringsattest (findes ikke til alle biler og koster penge). Det er altså ikke nødvendigt med alle de her dokumenter – blot en af dem.

Tilmelding til klubløb den 20. april: Er nu åben på http://www.raceresult.dk/Tilmelding.asp

Er nu åben på http://www.raceresult.dk/Tilmelding.asp

Anmeldelsesgebyr er 1800 kroner, som betales til regnr. 7990, kontonr. 10 88 280. Hvis du skal leje transponder betaler du 1900 kroner.

Tilmelding til CRAA. Skal ske på hjemmesiden www.craa.dk – gå ind under “kører” og så “tilmelding”. Der er allerede en del Youngtimere tilmeldt så det er nok klogt ikke at være for sent ude her.

Valg til Youngtimerudvalg i MSS. Sker inden den 1. april ved indsendelse af forslag til Holger Møller-Nielsen på holger@gjesing.dk

Sker inden den 1. april ved indsendelse af forslag til Holger Møller-Nielsen på holger@gjesing.dk
Foreløbig er Lars Jensen, Bjarne Madsen og Christian Franke Andersen forslået. Kommer der ikke flere forslag bliver der ikke kampvalg.

Holger Møller-Nielsen

Sker inden den 1. april ved indsendelse af forslag til Holger Møller-Nielsen på holger@gjesing.dk

Skal ske på hjemmesiden
Er nu åben på http://www.raceresult.dk/Tilmelding.asp Skal ske på hjemmesiden