Youngtimere fra MSS ved Historisk festival på Djursland, var i flertal

Vejret startede med at være helt forudsigeligt lørdag morgen, så da stod regnen ned i stænger lige før træningen startede, dog da Youngtimerne skulle til at lave tidtagning, var banen så meget tørret op at nogle valgte at satse på tørvejrsdæk. Men de fleste valgte regnvejrs dæk, og det viste sig at være fejl.

Søndag skulle dog vise sig fra sin allerbedste side, men vi havde jo også en lille prinsesse der skulle døbes i Møgeltønder.

Den bedst placerede under tidtagningen i klasse 1 fra MSS var Flemming Nilesen i sin M3 BMW. Det blev til en startplacering som no 5 blandt de allerhurtigste. Dernæst kom Finn Kristensen, i sin meget hurtige hvide BMW E30. Finn skulle vise sig at vinde det første løb generelt af alle, men udgik i sandkassen i 2. heat.

Kenneth Løndahl, som kun har kørt 2 løb måtte også finde sig selv i sandkassen idet våde føre, men dog uden tekniske skader.

Vi havde nogle rigtig gode dage med godt vejr, vellykket afvikling og en masse race.

Thue havde ødelagt sin motor, konkurrenterne kørte uforholdsmæssigt hurtigt og rullefeltet var gået i stykker…humøret var højt!

Rullefeltet blev repareret og det er positivt at også HMS bilerne overholdte grænserne. Der vil altid være snak i krogene om snyd. Vi bør dog fokusere på kontrol. Alene truslen om kontrol medfører at nogle af de hurtigste ikke kommer til løbene.

Også Per Thielsen Jensen kørte sin motor i stykker, så nu er de to der er på udkig efter motordele.

Anders T. i klasse 3 kørte en startplacering som nummer 10 generelt hjem i tidtagningen, og vandt i fin stil sine 2 løb i klasse 3.

Således blev MSS kører placeret således i heat 1.

Klasse 1 :

1. Finn Kristensen BMW E 30

Klasse 2:

3. Per Thielsen

Klasse 3:

1. Anders T. Jensen BMW E36 1,8 IS

3. Thomas Hansen BMW E36 1,8 IS Compact

Heat 2.

Klasse 3

1. Anders T. Jensen BMW E36 1,8 IS

3. Thomas Hansen BMW E36 1,8 IS Compact