Yokohama Klubrallyfinalen d. 29/10

HAMO, Yokohama Danmark og Odsherred Bilcenter byder alle Danmarks klubrally kørere velkommen til Yokohama Klubrallyfinalen som er årets DM finaleløb i klubrally og tæller ligeledes som finalen i Vestsjællands mesterskabet som er en lokal træningsturnering mellem klubberne KOMO, SAS og HAMO. Løbet er åbent for alle med en gyldig licens, dog kan man kun deltage om DM pointene hvis man har deltaget og gennemført mindst 2 SM eller JFM løb i 2016.

Der har været et ønske gennemkørsel af prøverne før start for at ligestille deltagerne fra Jylland og Fyn men det har desværre ikke været muligt at lave en tidsplan uden at halvdelen af startfeltet skulle kører de sidste prøver i mørke. HAMOs løbsledelse har derfor valgt at vi udsender alle prøveskitserne sammen med slutinstruktion 1 og vi ved at mange af prøverne ligger som filmoptagelser på Youtube. Når prøverne er offentliggjorte er det lig med udelukkelse hvis vi møder nogen af deltagerne på områderne hvor prøverne skal køres.

HAMO har lavet et løb hvor alle burde kunne komme i mål inden det bliver mørkt og vi har valgt 10 af Vestsjællands allerbedste prøve områder til jer og alle prøver køres kun en gang. Starten går fra Odsherred Bilcenter i Svinninge og derefter får deltagerne 5 prøver og ind til en lille pause og derefter igen 5 nye prøver før i når målet i Mørkøv Hallen, her vil beregningen sidde.

Efter løbet og når alle er kommet i mål er der arrangeret en festmiddag med afsluttende pokal og medaljeoverrækkelser i Mørkøv Hallen og vi håber at i alle tager i mod tilbuddet så vi får en festlig afslutning på klubrally sæsonen 2016. Festmiddagen skal bestilles på www.dasu.dk samtidig med tilmeldingen til løbet og der er ikke begrænsning på antallet af kuverter så i kan godt inviterer eventuelle sponsorer og omkring jeres team med.

HAMO håber på at rigtig mange deltagere fra Jylland og Fyn vil deltage så vi kamp til stregen om DM pointene i alle klasser.

Vel mødt.

HAMOs løbsledelse Jørgen Jensen, Simon Vallentin, Jannik Reinwaldt Schmidt og John Larsen

klubrally-finale-2016-side-1-a4

klubrally-finale-2016-side-2-a4

klubrally-finale-2016-side-3-a4

klubrally-finale-2016-side-4-a4