Wow – sikken afslutning på sæson 2023 på Padborg Park.

For klasserne DEC, Legend Car, Super GT V6, Super 2 L, SSC, Super Seven og Arion samt Youngtimerne blev det danske mesterskab afgjort søndag d. 8.10.

Og der var kamp til stregen i mange af klasserne. Det var en fornøjelse at se, at der virkelig blev kørt godt race.  STORT TILLYKKE TIL ALLE MESTRENE.

 

Fra os i Motor Sport Sønderjylland skal der lyde en stor tak til kørerne samt deres dygtige teams for godt samarbejde hele weekenden.

Fra mig skal der lyde en kæmpestor tak til alle ”mine” officials, der sørger for at det hele bliver så fair som muligt. Og tak til jer, fordi I møder op, når vi kalder til løbene en hel sæson.

Uden et godt samarbejde mellem kørerne og officials var der nok ikke ret megen motorsport i Danmark. Der er brug for os alle.

Tak til publikum som kommer og hepper på deres kørere – det giver altid lidt ekstra til racet, når der er mange, der står og følger med på tribunerne eller rundt ved hegnet langs banen.

TAK FOR EN RIGTIG GOD SÆSON 2023 – glæder mig til at se jer alle (plus forhåbentlig endnu flere) til sæson 2024, som vi allerede går i gang med at planlægge her i oktober/november.