VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

Nu hvor åbningen af en ny sæson nærmer sig, er det igen tiden til at spørge dem, der endnu ikke er med i motorsporten:

 

 VIL DU OGSÅ VÆRE MED? 

 

Enten som aktiv motorkører eller som official, der hjælper med afvikling af motorløb eller blot som medlem for at bakke op omkring motorsporten i det sønderjyske.                                                                                                                                                                                                           

 

 Vi er ved at være færdige med planlægningen af motorsportssæsonen 2018 i Motor Sport Sønderjylland. Vi er en af Danmarks største motorsportsklub og er med til afvikling af mange grene indenfor motorsporten.

 

Det er officials fra Motor Sport Sønderjylland, der står for bl.a. afviklingen af motorløb på Padborg Park. Det kræver rigtig mange officials hver gang, og derfor har vi brug for endnu flere dygtige folk, som har lyst til at være med. Det samme gælder  for alle andre aktiviteter i klubben.

 

Eneste betingelse for, at du kan deltage som official er, at du er medlem af Motor Sport Sønderjylland under Dansk Automobil Sports Union (DASU) og dermed Dansk Idræts Forbund.(DIF)

 

 

Hvis du også har lyst, så

 

Start med at melde dig ind i Motor Sport Sønderjylland, som du kan finde under m-s-s.

 

Som frivillig official vil du blive inviteret til officialuddannelse i foråret 2018 for at du kan få en officiallicens, der giver dig ret til at virke som flagofficial i forbindelse med motorløb.

 

Du vil få tilbudt relevante kurser for at kunne være med som official i klubbens mange arrangementer.

 

Kurserne er godkendt af  DASU og dermed af Dansk Idræts Forbund.

 

 

Du er naturligvis også velkommen som official, selvom du måske ikke har tid eller lyst til at tage alt for mange kurser. Vi kan altid bruge dygtige og pligtopfyldende folk, og der er ikke brug for en licens alle steder på banen eller andre steder i klubben. Du skal dog vide, at vi sætter stor pris på at uddanne vore frivillige bedst muligt, så naturligvis vil du få tilbudt relevante kurser, når de afvikles.

Du skal blot kontakte en af os, hvis du gerne vil høre mere om at være med samt om, hvordan man kan komme til at være med, når der afvikles eller køres motorløb.

Der er nemlig rigtig mange arbejdsopgaver, der skal løses.

 

 

Vi kører ikke kun hurtigt men også sikkert. Vi afholder udvidede tekniske kurser, hvor vi afvikler Fart med Fornuft for de 17 til 23- årige unge mennesker, så de får endnu større erfaring med at køre bil end de fik, da de fik kørekortet. Vi kører track-day, som er et udvidet køreteknisk kursus for lidt mere erfarne bilister, som også gerne vil udvide deres køreevner på sikker grund.

Disse tekniske kurser køres på bane og er derfor en rigtig god mulighed for at blive en bedre bilist.

I Motor Sport Sønderjylland har vi også en go-kart bane. Ganske vist ligger den i Skærbæk i Tønder kommune, men banen hører under Motor Sport Sønderjylland. Her er det vigtigt for os, at vi får fat i de meget unge – altså i børnene – så også de kan prøve kræfter med en sport, hvor de blandt andet lærer, at når man kører, sker det under ordnede forhold og efter forståelige regler.

I klubben har vi også en carbusterafdeling, der kører auto-speedway. En rigtig super-sjov måde at køre motorløb på – den skal opleves. Denne bane ligger også i Skærbæk, så på den måde er det egentlig nemt at komme til motorløb forskellige steder i det sønderjyske, hvor vi også afvikler rally-løb.

 

Så vi håber at rigtig mange vil være med. Ikke kun som aktive udøvere men også som officials –altså som en af de mange hjælpere, der hver gang er nødt til at stille op for, at vi kan afvikle alle vore aktiviteter på betryggende måde.

 

Så hvis du har fået lyst til at deltage –  som aktiv, som hjælper eller blot som medlem for at støtte op om sporten, skal du blot – gerne inden sæsonstart, som er i april måned, og helst så hurtigt som mulig- kontakte

 

Formand for MSS og baneportsudvalget Karin Niebuhr, tlf. 4015 3885  eller

Kasserer i MSS Lisbeth Nissen, tlf.2612 5314 eller du kan maile til os.

 

 

Aflønning? Primært er det lysten, der driver værket. Lyder måske lidt gammeldags men sådan er det.  Vi har et godt kammeratskab mellem officials og vi sætter pris på at vi kan regne med de frivillige, når de har sagt, at de vil hjælpe. Og det kan vi.

 

 

Hvad forpligter du dig til? Vi regner med dig alle de gange, hvor du har tilkendegivet, at du deltager. Du behøver ikke at deltage hver gang vi kører. Bare du kommer, når du har sagt, at det gør du. Det er vigtigt at vi kan stole på hinanden. Vi skal være professionelle, når vi afvikler motorløb, selvom vi er frivillige – alt andet er nemlig ikke godt nok.

 

 

Hvad med sikkerheden?

Er vi sikret? Ja, det er vi. Vi er sikret bedst muligt. Uheld sker så godt som aldrig, men skulle det mod forventning alligevel ske, er du forsikret gennem den forsikring som Dansk Automobil Sports Union har gennem unionens medlemskab af Dansk Idræts Forbund.

Forsikringen svarer til en almindelig arbejdsskadeforsikring.

 

Stadig interesseret? Så kontakt os og hør nærmere.