TV-dokumentar med optagelser fra Padborg Park

2012-DEC-Team-Wounded-Racing-01

Gennem hele 2012-sæsonen i Danish Endurance Championship fulgte et TV-hold fra TV2 et af løbsseriens debuterende mandskaber, Team Wounded Racing. Baggrunden herfor var at skabe en dokumentarserie om det helt specielle team, der bestod af sårede soldater.

TV-serien følger soldaterne hele vejen – fra de efter en hyggeaften, hvor de kørte gokart og hørte et foredrag af Jason Watt – besluttede sig for at starte et racerteam helt fra bunden og gå efter en podieplads i Danish Endurance Championship.

Det viser sig at blive en kamp mod tiden. Soldaterne skal skaffe 1,1 millioner kroner via sponsorer. De skal købe en racerbil, ombygge den til handicapkørsel, lære at køre den, bestå en racertest, deltage i testkørsler, kæmpe om at blive den, der får lov til at køre i løbene, opbygge hjemmeside, lave design, pressestrategi og meget andet.

TV-serien har fået titlen ”Jason og soldaterne” og det første afsnit sendes torsdag den 25. april klokken 21.10 på TV2, men det er muligt at se et uddrag af programmet her.