Træningen på Gokart Center Skærbæk i fuld gang

Lige nu er vejret solklart og virkelig indbydende til Gokart træningen. Når vejret arter som i dag, summer det allerede fra morgenstunden.

2013-Kart-Kartkoere-01

Magnus, Vilads og deres far Thor synes at det har været en laaaaaang vinter. De har plaget deres far nu snart siden jul, om de ikke snart nok skulle ud at træne. Efter at de, først på vinteren, har været i Sydtyskland for at stå på ski (Se video),

kan de altså ikke styre deres Ipad arme længere, som deres far nævnte. Nu skulle der altså snart igen ske noget fysisk udfoldelse. Så kom dagen til i dag, Thor fik læsset de tre gokarts i traileren, klargjort til træning, og i morges kl. 04.30 startede de bilen på Thurø i det Sydfynske, for at tage den lange tur til Skærbæk. Selvfølgelig havde de forinden aftalt med Gokart Center Lederen Lennart Jørgensen, om der var åbnet. Thor medbragte rundstykkerne og nu var der lagt op til en hyggelig, og fornøjelig træningsdag. d. 2. februar 2013.

Klubben de egentlig stammer fra ( Søndersø) har ikke mulighed for at træne så tidligt, så derfor har Thor opsnappet at vi allerede nu har åbnet for træningen i Motor Sport Sønderjylland.

Vi kan kun opfordre resten af landets utålmodige sjæle til at efterabe dette.

Anders T. Jensen

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>