Trackdayklubben stormer frem, her med planerne for den nærmeste fremtid.

LHK DSC 8525

Nyhedsbrev – April 2014

image001

Så er 2014 sæsonen godt i gang

Start på Jyllandsringen

Rookieday på Padborg Park

En ny start på Ring Djursland

Enkelte pladser til Padborg Park den 12/5

2. Pinsedag indtager vi Knutten

***

Jyllandsringen 4/4-14

LHK DSC 7650

Sæsonens første trackday blev skudt i gang første fredag i april – et tidspunkt hvor der sidste år lå bunker af sne. Deltagerne slap dog for at bruge snekæder og pigdæk, for vejret viste sig fra sin allerbedste side med tørt og køligt vejr; perfekt for både dæk og motorer.

Nyt i forhold til de sidste sæsoners legedage var klubbens nye flotte bannere, som vores sponsorer har muliggjort. Derudover var den tidligere indledningsvise, obligatoriske tekniske kontrol blevet sløjfet til fordel for en mere ad hoc kontrol af samme. Dette ud fra tanken om, at Trackdayklubbens medlemmer er ansvarlige mennesker, der går op i deres bil. Derudover skal de indregistrerede klasser jo i forvejen jo leve op til almindeligt gældende sikkerhedsforskrifter, så det har nogle gange virket lidt fjollet, at skulle tjekke om en halvt år gammel bil kan blinke. Ændringen betød, at deltagerne nu kunne møde lidt senere op og dermed sove lidt længere, hvilket måske er den bedste måde at øge sikkerheden på.

LHK DSC 7622

Dagen begyndte med den klassiske briefing, morgenmad og teknisk gennemgang af banen under kyndig vejledning af John Nielsen. Herefter indledtes med to grupper af øvede kørere i indregistrerede biler efterfulgt at to pladeløse grupper. Om eftermiddagen blev der åbnet for glatbanen, hvor driftinstruktør Jacob forsøgte at lære folk at køre sidelæns på meget glat underlag. Det kom der en hel del snurreture og grin ud af.
Dagen bød desværre også på et par uplanlagte pauser, idet 3 biler på forskellige tidspunkter løb tør for asfalt for enden af langsiden og måtte trækkes ud af sandet. Heldigvis var der hverken person- eller tekniske skader, men banen måtte efterfølgende fejes af for sand for at være sikker nok at køre på. Det stillede et par gange gang krav til kørernes tålmodighed, da tovet til at trække bilerne fri med sprang, og fejevognen om eftermiddagen lod vente på sig. De fleste tog dog ventetiden med godt humør, selvom det kostede en del minutters køretid. Læren for klubben har været selv at have et ekstra træktorv med og et par oldschool manuelle koste, så man hurtigt kan gøre let tilsande banestykker kampklare igen. Sådan lærer vi hele tiden, hvilket er med til at gøre klubben endnu bedre for hvert arrangement, der afholdes.

Billeder fra dagen findes hér

***

Rookieday på Padborg Park 12/4

LHK DSC 8322

Årets anden trackday afholdtes på Padborg Park, hvor vi delte dagen med Youngtimer racerne, så der var også rigtigt motorløb at kigge på.

Dagen stod i begyndernes tegn, og der var da også dukket et par nye ansigter op. Det er jo dejligt at se.

Men også en del “gamle rotter” havde fundet vejen til Padborg Park, og vi havde en forrygende dag med masser af god kørsel.

LHK DSC 8174

Vore instruktører John Nielsen og Jacob Brasse blev brugt flittigt, så folk må have fået en del lærdom med hjem.

Vi ser frem mod Padborg Park igen i maj måned, hvor det igen gør løs den 12.

Billeder fra dagen findes hér.

***

Omsider Ring Djursland igen

LHK DSC 8628

Nogle husker nok stadigvæk vores mareridtstrackday på Ring Djursland tilbage i 2007. Efter 45 minutter måtte vi dengang pakke sammen igen, idet vi havde støjet for meget.

Sidenhen har vi forsøgt over flere omgange at komme tilbage igen for at vise, at det faktisk godt kan lade sig gøre at afholde en trackday på Ring Djursland på trods af de skrappe krav til støj.

Dette fik vi bevist til et rent 12-tal, da vi gæstede banen i onsdags. Ved at have god fokus på støjmåleren og en begrænsning af biler på banen på samme tid, så lykkedes det os at køre hele dagen uden at blive stoppet af støjkvoten.

Til gengæld var noget andet ved at stoppe os. Asfaltbelægingen på Ring Djursland har set bedre dage. Småsten løsner sig fra asfalten, og selvom vi fik banen ekstra fejet om morgenen, så var der flere af deltagerne, der fik en del stenslag. Dette var ikke acceptabelt, og der indledes derfor forhandlinger med Ring Djursland desangående. Det hører deltagerne snart nærmere om. Ring Djursland lover dog allerede nu, at belægningen skiftes hen over sommeren, og vi får derfor ny asfalt at køre på, når vi er tilbage i september.

Vi havde alligevel en god dag på Ring Djursland, for det er uden tvivl den mest udfordrende bane i Danmark. De ekstreme højdeforskelle har vi ikke andre steder.

Billeder fra dagen findes hér.

***

Pladser endnu til Event 60 på Padborg Park

LHK DSC 8390

Vi har stadigvæk lidt pladser til overs til vort næste event på Padborg Park. Hvis du skal med dér, så skal du nok ikke vente alt for længe.

Kom og få en super dag på Padborg Park den 12. maj fra kl. 08.00 til 16.00.

Vi afvikler dagen som sædvnligt med 3 grupper; Begyndere og rutinerede med plader, samt en gruppe med biler uden plader.

Instruktør på dagen er Le Mans vinder John Nielsen. Få hans gode råd til både kørsel og opsætning af bilen.

Tilmelding hér.

***

2. Pinsedag går det løs på Knutten!

bana flyg

Tag et smut over Øresund 2. Pinsedag, den 9. juni, og få en tur på Nordens fedeste bane.

Traditionen tro har vi lejet Ring Knutstorp lidt uden for Helsingborg, så vi igen kan prøve kræfter med denne fantastiske bane.

Der er stadigvæk nogle pladser at få, men vent ikke for længe med at tilmelde jer! De kan hurtigt være væk.

Tilmelding hér.

***

Trackdayklubben – en aktivitet under

toplogo
***
facebook feed twitter
1px
Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>