Til læsere og interesserede af MSS. s produkt “Fart med Fornuft”!!

Foto Ib Trebbien

Nu har vi været igennem det 1. kursus, henholdsvis den 20. og 24 marts. Vi havde fået 27 unge mennesker til at melde sig til kurset og teamet bag dette kan glæde sig over, at det forløb til UG + slange som man siger.
I år har vi fået udvidet vores samarbejde med Sønderjysk forsikring, hvilket jeg  ser som en fordel for alle. Foredrags delen blev afholdt i Sønderjysk.s lokaler i Åbenrå, store flotte lyse lokaler, hvor alle følte sig velkomne.
Vi finder det som en rigtig godt start, at man kommer ind et sted, hvor der er varmt, lyst og en god atmosfære, der også bliver understreget af, at det er hos Sønderjysk, hvilket jf. min mening også viser, at de virkelig satser på dette kursus.
Der var en del piger, der også havde fundet vej til kurset, dejligt at se, at det ikke kun er drengene, der finder vej til os.

Søndagens del på PADBORG PARK forløb til alles tilfredshed, ingen kom i sandkassen, selvom der blev kørt frisk til, ej heller blev der delt buler og skrammer ud til deltagerne.
Dertil skal vi også nævne, at der kom mange rigtig gode tilbagemeldinger ved evalueringen, ingen tvivl om, at det 1. kursus i året 2019 var en succes.
——————-
Vi skal ikke jamre os, MEN det er vigtigt, at vi får så mange gennem dette kursus som muligt.  Næsten alle kommer ud med en overbevisning om, at et sådant kursus skulle være obligatorisk for alle inden for de første 5 år efter at man har erhvervet kørekort!
Alt det de fik lov til på Padborg Park, i deres egen bil, gjorde, at de blev meget bedre til at forstå kræfterne, farten –  bremserne – dækkene og mange andre detaljer, der påvirker den enkeltes kørsel i trafikken, hvilket helt sikker er med til at de får en sikker kørsel.
——————-
Så tag endelig en snak med unge mennesker i jeres omgangskreds, vi takker på forhånd, hvis og når i får nogen overbevist om, hvor vigtigt, det er at komme igennem vores kursus.

Vi ønsker alle en rigtig god påske og ser frem til det næste kursus her i maj mdr.