Til alle medlemmer i Motor Sport Sønderjylland.

Sådan har det snart set ud længe:

Men nu skal det hele snart se sådan ud:

Som I kan se her på hjemmesidens nyheder, indkaldes der i år til ordinær generalforsamling.

 

Det gøres i år med henblik på, at landet nu igen er åbnet så meget op, at vi atter kan mødes på kryds og tværs – også i sportens verden – og HURRA for det.

Så husk at I skal have betalt medlemskontingent inden I kan være med til at stemme til generalforsamlingen.

Ganske vist er vi endnu kun i vinterperioden (altså ca 1 måned endnu) men så håber vi alle på, at alt kan startes op igen – vi skal ud af vores vinterhi og i gang med at være med til at lave noget godt race rundt omkring. Jeg er sikker på at vi kommer til at se flere nye medlemmer i år – både de, der vil ud og køre enten gokart, carbuster, drifting, bane og rally eller måske track-day og vi får forhåbentlig også flere på official-siden, der vil være med til at gøre en forskel, når der afvikles inden for motorsporten.

Så dette er blot et indlæg for lige at hilse på jer alle sammen igen og for lige at huske jer på, at vores sæson starter med årets generalforsamling d. 28.februar og så er vinteren forbi.

Der vil blive startet op for forskellige kurser her i forårets løb, og det er også bestyrelsens forhåbning, at der kommer mange gode ideer fra klubbens medlemmer, så det bliver endnu sjovere at være medlem.

I skal blot huske, at vi ikke er tankelæsere og at I selv – engang imellem – skal komme med jeres ideer. Vi ved jo, at I har dem – og så vil vi også så frygtelig gerne høre om dem.

Vi ses snart – måske allerede d. 28.februar til klubbens generalforsamling.

Mange hilsner fra Karin, formand