Til alle baneofficials

Kære alle sammen.

Hvor har det altså været en frygtelig og mærkelig sæson 2020.         

Det har været en sæson, hvor vi aldrig helt har vidst om vi måtte køre eller ej. Det har så desværre også vist sig at være en sæson, hvor vi blev meget anderledes behandlet af myndighederne end man gjorde på andre baner i DK. Det er jo bestemt ikke de andre baners skyld men alene myndighederne, der ikke har vidst hvilket ben de skulle stå på og så hellere forbyde noget, man ikke ved ret meget om i stedet for at komme til et møde med os, hvor vi kunne vise dem, at vi kunne køre og afvikle helt forsvarligt.

Det ville man desværre ikke. Men der er jo også langt fra Esbjerg til Padborg. Dog ikke længere end at man kom og checkede om vi stillede op fredag aften inden Finaleløbet. Det gjorde vi naturligvis ikke – men da fandt man vejen forbi banen.

De kurser, vi havde planlagt for diverse baneofficials blev heller ikke til noget – ikke engang det super-kursus vi plejer at få lov til at holde sammen med brandfolkene i Skrydstrup. Det havde jeg ellers set frem til at vi skulle endnu engang. Men også det måtte aflyses.

Alligevel har I alle vist, at I kom, når vi kaldte. Og desuden fandt I jer i, at vi også engang imellem måtte aflyse med ganske kort varsel. Det siger meget om jer som officials. Og det er jeg rigtig stolt af at være en del af.

Derfor vil jeg sige 1000 tak til alle jer, der har været med til at afvikle løb de gange, det var muligt (og heldigvis kørte vi da et par gange). Tak fordi I mødte talstærkt op, så vi også kunne overholde de krav, myndighederne satte på de tidspunkter, hvor de gjorde det muligt for os at køre. Tak alle sammen.

Jeg håber og tror på at vi i 2021 får en helt anden og meget mere positiv sæson. Det vælger jeg i hvert fald at tro på. Samtidig håber jeg, at vi alle er med igen i næste sæson – vi har brug for hinanden – og jeg ser frem til at vi igen kan være sammen – alle sammen.

Som situationen er lige nu ved jeg ikke, hvornår det lykkes os at samles til en lille middag, hvor vi plejer at få en god snak om den overståede sæson og en snak om den næste, men når myndighederne igen melder et antal ud, der må mødes, og det antal kan passe med at vi mødes, sender jeg hurtigst muligt en mail ud til jer alle med mødetid og sted til en forhåbentlig rigtig hyggelig eftermiddag eller aften, hvor vi kan få en god snak sammen.

Mange hilsner til jer alle fra Karin