Teknisk reglement for Legend 2013

Det tekniske reglement er nu i sin endelige form indsendt til DASU til godkendelse. se oplægget HER

Tak for de mange seriøse bemærkninger, der er kommet til reglementet både pr. mail og telefon. Disse har givet anledning til følgende ændringer

– Luftfilter er enten kn luftfilter eller skum luftfilter

– Air Scoop er op til 7 cm i stedet for 5

– Der er en mere fleksibel montering af ballast end oprindeligt foreskrevet

Det, der ikke ændres på, er at alle kører med Yokohama dæk i sæsonen 2013.

 

PS: Jeg får i øjeblikket nogle gode mail omkring det sportslige reglement. Tak for det – også. Det som der måske er mest tvivl om er den nye ide med omvendt startrække i 3. heat. De, der har skrevet til mig, er for denne ide, men der kan (det ved jeg) være andre, der er imod.

PPS: Jeg læser af princip ikke Facebook – er der nogen som har ønsker, er det direkte til mig på mail eller lige så gerne på telefon 86 37 77 05. Jeg lovet på forhånd ikke at rette noget, men jeg lovet at høre på gode argumenter.

 

Det har ikke været muligt at få noget tilfredsstillende fra Norge og jeg har i stedet indgået en aftale, hvorefter Legend Car Cup i 2013 kører med i Classis Car Aarhus den 18. og 19. maj 2013.

Vedr. Classic Race Aarhus og Legend

Jeg har fået tilbudt gode forhold omkring opstilling i fælles depot og med mulighed for køb af sponsorbilletter til nedsat pris.

Omkring løbet som platform for sponsoraftaler taler dette arrangement for sig selv.

Med venlig hilsen

Holger Møller-Nielsen