Team Boisens egen kommentar til Årets Rallykører 2012

Kim Boisen kåret til årets rally kører 2012

Kim Boisen og 3 andre rally kørere var ved Dansk Motorsports Award, nomineret til titlen som “Årets rally kører 2012” Kim var nomineret på baggrund af de flotte resultater internationalt og for sejren i det Tyske ADAC Rallye Marster 2012. Kim Boisen tog titlen i fornem vis, med 74 % af de afgivne stemmer i kategorien.

kim_boisen_jesper_petersen2012Efter en sæson, der startede med at rallyudvalget ikke ville lade Kim og Jesper deltage i det Danske rally mesterskab, besluttede teamet, at de ville deltage i det Int. Nordtyske mesterskab. Deltagelsen her var også problemfyldt, da de udgik af de første 2 afdelinger med tekniske problemer.

Da der på dette tidspunkt af sæsonen, var 6 afdelinger tilbage ud af 8 mulige i ADAC Rallye Marster, blev strategien takket være nogle trofaste sponsorere ændret til at vi ville deltage i de resterede løb i denne serie, en beslutning der efterfølgende viste sig at være den rigtige. At 2012 sæsonen også skulle ende med at blive den vildeste sæson i Kims lange rally karriere, der startede i 1979, var der ingen i teamet der havde gættet på, specielt ikke med den problemfyldte start på sæsonen i mente.

Men når vi i teamet kigger tilbage på 2012, ser vi følgende fakta. 2 Generalsejre, og imponerende 6 klassesejre i træk. Over 9 timer for fuld skrue i BMW’en.

Deltagelse i flere store rallyer blandt andet Rallye Sulinger Land, hvor der var hele 53 deltager bare i vores klasse, og mere end 120 biler i alt.

Vi har vundet Rallye Stemwede Berg generelt, og her kom løbslederen hen til os efter en publikums prøve og gav Kim 50 euro, med ordene det er sku godt show den gamle BMW levere.

Vi har i løbet af sæsonen deltaget i Litermond Rallye nær Luxemburg, hvor der var 32 grader i skyggen, her var der kører der udgik af løbet og måtte behandles for dehydrering. Vi blev nr. 4 generelt, og vandt vores klasse, og overtog føringen i ADAC Marster ved dette rally.

Vi blev nr. 6 generelt, ud af 115 deltagere, og vandt vores klasse ved finaleløbet 3 Städte Rallye nær Østrig, et rally der blev kørt sidst i oktober, under vejrforhold der kan betegnes som syndflod og sne, absolut ikke en cocktail der er optimal for en potent BMW med +300 HK og baghjulstræk.

3-Staedte_2012_0723_www_sascha-smf_deI løbet af sæsonen har vi kørt ca. 12.000 km op og ned af de tyske motorveje.

Alt dette har selvfølgeligt kun været muligt, fordi vi har haft et team af trofaste mekanikere, og nogle gode og pålidelige sponsorere, der da det så mest sort ud, støttede op om projektet.

Og som Kim siger, at det så skulle slutte med at jeg får sådan en massiv opbakning, at jeg også havde vundet Titlen “Årets rally kører 2012” med ¼ af stemmerne, er helt vildt. Jeg er meget taknemlig for alle dem, som har stemt på mig og den gamle BMW. Mange af stemmerne er da helt sikkert givet i sympati og her har folk følt, at de kunne give deres mening tilkende.

Over 100 mail og sms med lykønskninger modtog Kim dagene efter kåringen, hvor ordene “så er der da retfærdighed til”, blev nævnt ikke så få gange.