Superweekend for OK Legend Car Cuppen på Padborg Park

Når Padborg Park i weekenden tager hul på sin efterårssæson med Padborg Super Prix, bliver der virkelig tale om en superweekend. En række af Danmarks mest populære racernavne som Casper Elgaard, Århus, John Nielsen, Randers, og GP Danmark-vinderen Dennis Lind, Roskilde, vil starte i Auto-G Danish Thundersport Championship, og topklassen vil blive bakket op af OK Legend Car Cuppen.

Her står deltagerne overfor en sand maratonweekend, der kan få afgørende indflydelse på årets mesterskab. Såvel lørdag som søndag skal der køres mesterskabsafdelinger i Danmarks sjoveste klasse, hvor intet mindre end 200 point er på højkant. Det svarer til en fjerdedel af den mulige pointhøst for hele sæsonen!

2013-Bane-Legend-04

Allerede dagen før Padborg Super Prix kan man opleve OK Legend Car Cup-racerne på nærmeste hold. Det sker fredag den 6. september, hvor der i tidsrummet fra klokken 15 til 17 vil være udstillet en lang række af racerbilerne i gågaden i Aabenraa. Og når det går løs med Padborg Super Prix, vil der ikke kun være race på banen. Lørdag eftermiddag afholdes også en skønhedskonkurrence, hvor Danmarks flottest dekorerede bil fra OK Legend Car Cuppen kåres!

På selve racerbanen vil konkurrencen som altid være hård. Det nye navn i klassen – Jesper K. Egebart, Børkop – har fået sig et lille hul til konkurrenterne efter den seneste mesterskabsafdeling, men det er ikke mere, end han kan blive indhentet på Padborg Park. Fem mand ligger således indenfor 100 point af den mesterskabsførende, hvor specielt klassens forsvarende mester – Kenneth Jensen, Langå – satser på at kunne trække på den erfaring, som gav ham en sejr og to tredjepladser ved OK Legend Car Cuppens optræden på Padborg Park i foråret.

I alt ti gange skal bilerne i OK Legend Car Cuppen på banen – fem gange hver dag. Først for at køre træning og tidtagning, og så for at køre dagens tre løb. Her bliver det specielt hektisk lørdag, hvor to af de tre løb køres umiddelbart i forlængelse af hinanden – kun afbrudt af en kort reparationspause.

Udover OK Legend Car Cuppen og Auto-G Danish Thundersport Championship tæller programmet ved Padborg Super Prix også løb for Danish Endurance Championship og Yokohama 1600 Challenge.

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>