Superbrugsen i Skærbæk støtter Gokartsporten, men vi skal også have jeres hjælp!!!!!

Det er med stor begejstring og glæde, og en del spænding, at vi i dag kan konstatere at, Superbrugsen Skærbæks bestyrelse, har indstillet Gokart afdelingen i motor Sport Sønderjylland, til i Novenber-December og Januar måned at være en af de 3 der kan komme på tale til de 10.000 kr.
Nu skal vi bare have alle der støtter Motor Sport Sønderjyllands indsats på Gokartbanen i Skærbæk, til at købe ind i Superbrugsen i Skærbæk, også de næste 3 måneder. Så vi kan få flest mulig mønter i vores rør.
Kære motorsports fans, kom og støt ungdomsarbejdet på Gokart Center Skærbæk.

John Hansen, som er filialleder i Superbrugsen i Skærbæk ringede til undertegnede i går og fortalte at vi var indstillet af Superbrugsens bestyrelse.

Udklip Superbrugsen
Konkurancen i øvrigt:
SuperBrugsen Skærbæk støtter lokalt
– kunderne bestemmer hvad

– Vores kerneværdier handler bl.a. om lokal nærhed og om at bidrage aktivt til nærmiljøet. Det har resulteret i et støtteprojekt, hvor vi for alvor får mulighed for at lægge handling bag ordene, fortæller uddeler John Hansen, SuperBrugsen i Skærbæk.

Når du køber ind i SuperBrugsen i Skærbæk, skal du ikke bare tage stilling til, hvilke varer der skal i vognen.
Du skal også tage stilling til tre forskellige, lokale projekter og støtte det, du synes bedst om. Ikke med dine egne penge, men med den donationsmønt, du får hver gang du handler.

– I SuperBrugsen vil vi gerne engagere os i det miljø, vi er en naturlig del af. Derfor udvælger vi hvert kvartal tre forskellige projekter, som vi støtter med i alt 10.000 kr. Hvert projekt er garanteret 1.000,- kr., og de resterende 9.000,- kr. fordeles efter, hvor mange donationsmønter de enkelte projekter får af kunderne, fortsætter John Hansen.

Nye projekter hvert kvartal
Alle tanker og idéer er velkomne, og forslagene kan fx være støtte til nye fodboldmål, trafikveste til børnehaven, udflugter for ældre, en julefest eller tøndeslagning for hele byen. Eneste krav er, at projektet ikke har relation til et politisk parti – og at projektet er lokalt forankret og til glæde for de fleste.

– Det er bestyrelsen og ledelsen i SuperBrugsen Skær­bæk der afgør, hvilke tre projekter der bliver udvalgt til donationsmodtagere hvert kvartal.

– Alle foreninger og klubber kan ansøge, men vi kigger selvfølgelig på, hvilke donationer der giver mest værdi for flest, siger John Hansen.
Hent et ansøgningsskema i SuperBrugsen i Skærbæk.

 

Af Anders T. Jensen