Stort finaleløb i Gokart afvikles på Gokart Centret i Skærbæk, lørdag d. 12 oktober

2011-Karting-01

Motor Sport Sønderjyllands, Gokart afdeling, samt Gokart Center Skærbæk. er værter for den sidste afdeling af Kart Cup Syd. Kart Cup Syd, er en turnering som Motor Sport Sønderjyllands Gokart afdeling i Skærbæk, afvikler sammen med 4 andre Gokart klubber i det sydlige Danmark. Ud over Motor Sport Sønderjylland, er det Als Gokart klub, Vojens Gokart klub, Grindsted Gokart klub og sidst Søndersø Gokartklub, som deltager i denne turnering.

Hermed Kart Cup Syd stilling efter løbet i Grindsted.

Stilling i Kart Cup Syd indtil grindsted oktober 2013

Gokartklubben I Skærbæk, har omkring 90 gokartlicenser / medlemmer, og heraf plejer vi at have ca. 10 af vore bedste deltagere med. Men nu når finaleløbet afvikles i Skærbæk, vil der nok blive flere Gokarter støvet af, så de kan komme med i deres lokale klubløb. Vi håber på over 100 deltagende gokart kørere, fra de 5 klubber, og flere vil bare pynte på arrangementet.

Gokart afdelingen i Motor Sport Sønderjylland, har fostret flere Danmarksmestre i motor sporten i Danmark. Således kan nævnes et par stykker, som f.eks. Ole Petersen bra Team Bredebro. Ole har nu allerede i en alder af 16 år flere danmarks mesterskaber i Gokart. Den sidste tog han sidste år i Dansk Auto Mobil Fforbunds hurtigste klasse KF2, De endnu yngre kørere Mikkel Thygesen, fra Løgum Kloster som vandt i Cadett Minni, under 10 år, sin klasse i 2012 i Syd Cup.

Mads Nielsen fra Skærbæk, som vandt Cadett Minni klassen i 2010 og også i 2009. Efter et års pause, er Mads Nilesen igen begyndt i Junior klassen, og han vil helt sikkert også være på banen næste lørdag.

Af andre kørere kan nævnes, Theis Kroot, Randerup og Benneth Ahrens Niebül, som i Junior klassen klarer sig rigtigt godt blandt de 5 bedste i klasserne, samt et stort udsnit af vore 90 medlemmer i Gokart afdelingen i Motor Sport Sønderjylland.

Tidsplanen vil være som følger:

kl. 7.00 Banen åbner
kl.7.30 -8.30 Licens- og maskinkontrol
kl.8.00 -10.00 Intervaltræning
kl. 10.10 Førermøde
kl. 10.30 Tidtagning

herefter Heatafvikling. indtil kl. 17.00