Stjerneparade ved Car to lease Padborg Super Prix

Der bliver tale om en sand stjerneparade, når Padborg Park i overgangsweekenden mellem juni og juli afvikler Car to lease Padborg Super Prix. Lørdag køres tredje runde af Danish Endurance Championship og søndag er det den seneste afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship, der er på programmet.

2012-Bane-DTC-Nielsen-Vesti-01

Her er der to af dansk bilsports største navne gennem tiderne, der skal køre dobbeltprogram. Den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen, England, sætter sig lørdag bag rattet af en Ferrari 458 for at køre langdistanceløb, mens han dagen efter skifter til sin DTC-racer fra Fukamuni Racing.

John Nielsen, Randers, kører også i sin DTC-racer, men han har valgt at bruge den mere intenst end de øvrige kørere i feltet. For udover at deltage i de to sprintløb for Auto-G Danish Thundersport Championship, der køres søndag, så vil han også dele bilen med Anders Fjordbach, Aalborg, i det fire timer lange løb i Danish Endurance Championship.

Netop i Danish Endurance Championship gør et andet interessant navn comeback til banesporten. Det er den tidligere Europamester og vinder af privatkørernes VM i rally, Henrik Lundgaard, Hedensted, der efter mere end to års pause atter kører banerace. Det kommer i øvrigt til at ske i en Ferrari 458 magen til den, Jan Magnussen, kører.

Stjerneparaden ved Car to lease Padborg Super Prix stopper dog ikke ved trioen Magnussen, Nielsen og Lundgaard. Den firdobbelte DTC-mester Casper Elgaard, Århus, er naturligvis også til start i Auto-G Danish Thundersport Championship, hvor det skal blive spændende at følge det nye topnavn, Mikkel Mac, Nykøbing Falster, der var hurtigste mand, klassen sidste gang kørte på Padborg Park.